13 oktober 2020

AS Roma trainingsshirt Europa League 2020-2021

AS Roma draagt in de voorbereiding op de wedstrijden in de Europa League een tweetal nieuwe trainingsshirts. De Romeinen nemen het in het tweede toernooi van Europa dit jaar op tegen Young Boys, CFR Cluj en CSKA Sofia in poule A. Tijdens de trainingen draagt de club van trainer Paulo Fonseca een oranje trainingsshirt en tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het toernooi draagt de club het nieuwe pré match top. De trainingsshirts zijn onderdeel van een nieuwe collectie rondom het 3e shirt van de club. Deze collectie bevat ook het oranje AS Roma Europa League trainingspak.

Oranje AS Roma trainingsshirt 2020-2021

Het AS Roma Europa League trainingsshirt heeft alle kenmerken van het nieuwe Strike template van Nike. Het trainingsshirt is dit jaar geheel oranje en bevat een diagonale band over de mouwen. Op het nieuwe trainingstenue van ''I Giallorossi'' is deze band zwart. De band is overigens iconisch voor het template dat Nike dit jaar voor alle training shirts gebruikt. Een ander kenmerk van het template is de all-over print van golven over de mouwen. De crew neck van het shirt is zwart en hetzelfde geldt voor de swoosh van Nike op de rechterborst en de officiële clubbadge op de linkerborst. Deze badge is een combinatie van zwart en oranje. Dit trainingstenue wordt gecompleteerd door een zwart trainingsbroekje met daarop ook oranje logo's van de club en Nike.

Oranje AS Roma warming-up shirt 2020-2021

Alle warming-up shirts van Nike bevatten dit jaar een all-over print, zo ook het Europese warming-up shirt van AS Roma. Ook dit trainingsshirt is oranje en bevat een all-over print van geometrische vormen. Deze vormen staan symbool voor de Romeinse architectuur in de Italiaanse stad. Verder heeft het warming-up shirt dezelfde kenmerken als het trainingsshirt. Ook dit shirt is uitgerust met een ronde, zwarte hals. Alleen de linkermouw van dit shirt is uitgerust met een diagonale band en op dit shirt is deze band oranje. Op de borst staan wel de logo's van Nike en de club. Alle Nike trainingskleding is dit jaar weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwste AS Roma trainingsshirts. Dit betreffen overigens één van de laatste trainingstenues van Nike. Vanaf het seizoen 2021-2022 wordt een ander sportmerk de kledingsponsor van Roma. Welk merk dat is, wordt binnenkort door de club bekend gemaakt.

AS Roma trainingsshirt bestellen

De nieuwe AS Roma trainingsshirts voor de Europa League kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Het warming-up shirt is voor volwassenen € 59,95 en voor kinderen € 49,95. Het trainingsshirt is € 44,95 voor volwassenen en € 39,95 voor kinderen. Directe levering!

Bestel je AS Roma trainingsshirt altijd in de officiële Nike SHOP

of in deze SHOP 

of deze winkel!