AS Monaco uitshirt 2019-2020

AS Monaco en de nieuwe kledingsponsor Kappa hebben vandaag tijdens het trainingskamp van de Franse club in Portugal het nieuwe uitshirt van de Monegasken officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe tenue speelt de club de Ligue 1 en Coupe de France uitwedstrijden gedurende 2019-2020. Vanaf dit seizoen verzorgt Kappa de tenues van AS Monaco. Het Italiaanse sportmerk volgt Nike op als kledingsponsor en tekende met de club een contract tot de zomer van 2025.

Zwart/Goud AS Monaco voetbalshirt 2019-2020

Het nieuwe AS Monaco uitshirt voor 2019-2020 is overwegend zwart en bevat een all-over diamantenprint. Dit design is een verwijzing naar de ruiten uit het wapen van Monaco. Verder is het tenue uitgerust met gouden accenten. De logo's van Kappa en de club op de borst zijn goud en hetzelfde geldt voor het logo van sponsor FEDCOM op het midden van het tenue. De zijkanten van het uittenue van AS Monaco bevatten mesh inzetstukken en hier staan ook weer de trademark tekens van Kappa, ofwel het gouden Omini logo van Kappa. Verder is het uitshirt van AS Monaco uitgerust met een subtiele v-hals. De achterkant van de kraag bevat de tekst: ''Daghe Munegu.'' Dit betekent ''Kom op Monaco.'' De binnenkant van de hals bevat ook het logo van de club met de tekst: ''Monaco Forever.'' Het uittenue van AS Monaco is zwart met gouden logo's. De zijkanten van het broekje bevatten ook de trademark tekens van Kappa. De kousen van het tenue zijn zwart met op het midden de naam van de club in het goud. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe AS Monaco tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Falcao, Golovin, Fabregas, Pellegri, Chadli, Martins, Glik en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe AS Monaco thuisshirt voor 2019-2020.

AS Monaco uitshirt 2019-20 kopen

Het zwart/gouden AS Monaco uitshirt voor 2019-2020 kun je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen en voor kinderen € 69,95. In deze winkels kun je het nieuwe tenue van de Monegasken ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers. Directe levering! 

Koop het nieuwe AS Monaco voetbalshirt van Kappa direct in deze officiële SHOP!

of deze winkel (inclusief fan t-shirts en officiële bedrukking)

AS Monaco uitshirt 2019-2020