AS Monaco thuisshirt 2019-2020

Kappa is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van AS Monaco en heeft het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 gepresenteerd. Afgelopen seizoen hadden de Monegasken een teleurstellend seizoen. De club eindigde maar net boven de degradatiestreep, op een teleurstellende zeventiende plek. In het nieuwe voetbalshirt speelt Monaco dus alleen de Ligue 1 en Coupe de France thuiswedstrijden in het Stade Louis II dit seizoen. Het Italiaanse sportmerk Kappa is verantwoordelijk voor het design van het tenue van de Franse club. Beide partijen tekenden een contract voor de duur van zes seizoenen.

AS Monaco thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe AS Monaco thuisshirt voor 2019-2020 is een ode aan het wapen van de stad Monaco. Het rode gedeelte van het voetbalshirt bevat namelijk een all-over print van ruiten over het shirt. Dit is hetzelfde ''diamantenpatroon'' als het wapen van Monaco heeft. Verder bevat het tenue van Monaco het bekende design. Het shirt is grofweg in te delen in twee vlakken. Het bovenste vlak is rood en de onderkant is wit. Beide delen worden gescheiden door een diagonale band. De mouwen zijn rood met aan de onderkant een witte bies. Het logo van Kappa prijkt op de rechterborst en de mouwen in het goud. Het Italiaanse sportmerk was overigens eerder al kledingsponsor van het keurkorps van Leonardo Jardim in de periode 1998-2001. In 2000 werd de club kampioen. Het tenue is verder uitgerust met een y-hals in het rood met subtiele rood/witte details aan de onderkant van de hals. Het logo van AS Monaco prijkt op de linkerborst en op het midden van de borst staat het logo van sponsor FEDCOM. De achterkant van het voetbalshirt bevat in de nek de tekst: 'Daghe Munegu', wat staat voor ''Kom op Monaco.'' Het nieuwe AS Monaco thuistenue voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een rode band. Ook de logo's van Kappa en de club bevatten gouden details. De kousen van het thuistenue zijn wit met een rode band aan de bovenkant. Op de sokken staat ook weer de naam van de de stad.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe AS Monaco voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Falcao, Fabregas, Golovin, Martins, Pellegri en andere sterspelers.

AS Monaco voetbalshirt kopen

Het nieuwe AS Monaco voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen en voor kinderen € 69,95. In deze winkels kun je het nieuwe tenue van de Monegasken ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers. Directe levering! 

Koop het nieuwe AS Monaco voetbalshirt van Kappa direct in deze officiële SHOP!

of deze winkel (inclusief fan t-shirts en officiële bedrukking)

AS Monaco thuisshirt 2019-2020

AS Monaco thuistenue 2019-2020

AS Monaco voetbalshirt 2019-2020