8 juli 2017

AS Monaco uitshirt 2017-2018

Een week na de lancering van het nieuwe thuisshirt, is het nieuwe uitshirt van AS Monaco bekend gemaakt. In dit nieuwe shirt speelt AS Monaco de uitwedstrijden in de Franse Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League gedurende 2017-2018. AS Monaco werd afgelopen seizoen kampioen van Frankrijk, waardoor het zich heeft verzekerd van een ticket van de groepsfase van de Champions League. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues van AS Monaco. De club en het Amerikaanse sportmerk hebben sinds 2014-2015 een partnership, welke in ieder geval tot 2019 zal duren. Check hieronder de details van het nieuwe uitshirt van de Franse club van trainer Leonardo Jardim.

Blauw Monaco uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe AS Monaco uitshirt voor 2017-2018 heeft een helder design. Het shirt is overwegend licht blauw. De body van het shirt heeft een iets donkerdere tint licht blauw dan de mouwen. Verder is het nieuwe shirt van ''Les Rouge et Blanc'' uitgerust met een v-hals en komen de rode accenten uit de clubkleuren van de Franse kampioen terug in het shirt. Zo zijn de zij- en achterkant van de crew neck uitgerust met een een rode band. Een verticale rode strip komt ook weer terug in de binnenkant en achterkant van de hals. Ook de zijkanten van het shirt zijn uitgerust met een rode strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Op de rechter borst van het shirt prijkt de swoosh van Nike in het wit en de andere borst bevat het logo van de plaatselijke AS. FEDCOM staat als hoofdsponsor op het midden van het shirt. Verder is de binnenkant van het tenue nog uitgerust met een speciaal detail. Hierin staat de leus: ''Like NOWHERE ELSE.''

Het nieuwe uittenue van AS Monaco word gecompleteerd door een licht blauw broekje met aan de zijkanten een rode strip. Bovendien staan de logo's van de club en Nike op het broekje. De kousen zijn licht blauw met aan de achterkant flitsende witte strepen. De swoosh van Nike op de kousen is ook wit. Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe tenues van Monaco uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic tenues zijn uitgerust met de Aeroswift technology. Check meer over deze technologie hieronder.

De nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Moutinho, Lemar, Tielemans, Falcao en Kongolo. Check ook het nieuwe thuisshirt.

AS Monaco voetbalshirt kopen

Het nieuwe Monaco shirt kan je vanaf medio juli kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je de voetbalshirts van Monaco bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Het authentic Vapor MATCH shirt heeft een prijs van € 139,95! De shirts zijn hoe dan ook beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe shirt in DEZE WINKEL (inclusief fan t-shirts en officiële bedrukking)

of DEZE SHOP

of deze WINKEL!