1 juli 2017

AS Monaco thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe AS Monaco thuisshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Franse club en kledingsponsor Nike. In dit nieuwe shirt speelt AS Monaco de thuiswedstrijden in de Ligue 1, Coupe de Ligue, Coupe de France en Champions League gedurende 2017-2018. Monaco eindigde afgelopen seizoen op een eerste plaats in de Franse competitie en speelt haar thuiswedstrijden in het Stade Louis II Stadium. Nike is dit seizoen ook weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues van AS Monaco. Het Amerikaanse sportmerk en Nike hebben dit 2014-2015 een samenwerking met elkaar en tekenden destijds een contract tot 2019. Check hieronder all details over het nieuwe thuisshirt van Monaco.

AS Monaco thuis shirt en tenue 2017-2018

Het thuisshirt van Monaco bevat ook dit seizoen weer het bekende design met twee diagonale vlakken. Het bovenste vlak van het shirt is rood en daaronder is het vlak wit. Opvallend is dat deze delen niet vanaf de schouder gescheiden worden, maar vanaf het midden van het shirt, waardoor het rode vlak prominenter op het shirt aanwezig is. Voor het eerst sinds jaren zijn ook de mouwen van het nieuwe AS Monaco thuisshirt geheel rood. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals, welke aan de achterkant een gouden strip bevat. Deze strip is een ode aan de trots van de club en de supporters. De rechter zijkant van het nieuwe thuistenue van Monaco is uitgerust met een witte strip en de andere kant met een rode strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. De swoosh van Nike prijkt in het wit op de rechter borst en de linker borst is uitgerust met het logo van de Franse club. Hoofdsponsor FEDCOM versiert het midden van het shirt. Het nieuwe tenue is geïnspireerd door het Nike VAPOR template. Een speciaal detail is overigens nog te vinden aan de binnenkant van het nieuwe shirt. Hier is namelijk de tekst: ''LIKE NOWHERE ELSE'' verwerkt.Het nieuwe Monaco thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de zijkanten een witte strip. Op de broekjes staan ook de logo's van Nike en de club. Op de kousen komen ook weer gouden accenten terug. De kousen zijn namelijk wit met een gouden swoosh en flitsende gouden strepen. Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe Nike tenues uitgerust met de Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic versie van het shirt is bovendien uitgerust met de Nike Aeroswift technology. Check meer daarover hieronder.

De nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Falcao, Mbappé, Bakayoko, Tielemans, Fabinho, Mouthinho, Glik en andere sterspelers.

AS Monaco voetbalshirt kopen

Het nieuwe Monaco shirt kan je vanaf medio juli kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je de voetbalshirts van Monaco bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Het authentic Vapor MATCH shirt heeft een prijs van € 139,95! De shirts zijn hoe dan ook beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe shirt in deze winkel (inclusief fan t-shirts en officiële bedrukking)

of DEZE SHOP

of deze WINKEL!