Het nieuwe Anderlecht thuisshirt voor het seizoen 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de Belgische club. In dit voetbalshirt speelt Anderlecht de Belgische Jupiler League en Europese thuiswedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016 in het Constant Vanden Stockstadion in Brussel. Eerder lekte het voetbalshirt van Anderlecht al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het design van het nieuwe voetbalshirt te worden van de club die afgelopen seizoen als tweede is geëindigd in de Belgische Jupiler League.

Anderlecht thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Anderlecht thuisshirt 2015-2016 wordt gekenmerkt door de brede horizontale witte en paarse verticale banen over het voetbalshirt. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals met daaronder een wit raster. Een zelfde soort baan komt terug aan de onderkant van de mouwen. De mouwen zijn uitgerust met de drie bekende strepen van Adidas. Het logo van kledingsponsor Adidas, welke al sinds 1975 aan de club verbonden is, komt in het paars terug op de rechter borst en de linker borst bevat het logo van de club met daarin drie gouden sterren. Deze drie gouden sterren verwijzen naar de meer dan 30 gewonnen kampioenschappen van België. Anderlecht is momenteel 33 keer kampioen van België geworden en per tien kampioenschappen mag een club een ster boven het logo plaatsen op het voetbalshirt. Hoofdsponsor BNP Parisbas Fortis staat zowel op het midden van het voetbalshirt als op de mouwen. De bank is sinds 2009 shirtsponsor van Anderlecht. Het nieuwe Anderlecht thuistenue wordt gecompleteerd door een geheel paars voetbalbroekje met aan de bovenkant een witte band en aan de zijkant witte Adidas trademark strepen. Ook de logo's van Adidas en de club zijn vertegenwoordigd op de shorts. De bijbehorende kousen zijn ook overwegend paars met drie witte Adidas strepen aan de bovenkant en daaronder een brede band met daarin het logo van de club en de initialen van de club RSCA. De nieuwe Anderlecht tenues zijn uiteraard uitgerust met het Climacool systeem van Adidas, welke ervoor zorgt dat de spelers van Anderlecht optimaal kunnen presteren.

Anderlecht keepersshirt 2015-2016

Naast het nieuwe thuisshirt hebben Anderlecht en Adidas een nieuwe keepersshirt voor 2015-2016 gelanceerd. Deze is overwegend donker grijs, waarbij de borst geheel zwart is. Verder bevat het keepersshirt van Anderlecht roze accenten, welke terug komen in het v-design onder de ronde hals en in de Adidas trademark strepen over de mouwen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Anderlecht thuisshirts 2015-2016 en het nieuwe keepersshirt.

Anderlecht voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Anderlecht thuisshirt 2015-2016 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen. De prijs van het shirt in volwassen maten is € 80- € 85 en voor kinderen € 65,-. Check hiernaast het overzicht met beschikbare Anderlecht producten, die je vanaf nu kunt kopen, evenals de nieuwe Anderlecht trainingskleding! Directe levering en gratis verzending!Koop het nieuwe Anderlecht voetbalshirt in de online Anderlecht voetbalshop

of in de Anderlecht shop van Unisportstore

Check hiernaast de Anderlecht producten en geef hieronder je mening!

Anderlecht Thuisshirt 2015-2016 officiee