8 augustus 2017

AFC Bournemouth uitshirt 2017-2018

Deze waren we bijna vergeten! Desalniettemin verdient het nieuwe uitshirt van AFC Bournemouth ook de aandacht. Dit betreft het shirt waarin de Italiaanse club haar uitwedstrijden speelt in de Premier League, FA Cup en League Cup gedurende 2017-2018. Bournemouth heeft vanaf dit seizoen een nieuwe kledingsponsor. Umbro en de Engelse club, die haar thuiswedstrijden speelt op Dean Court, tekenden een langdurige overeenkomst. Eerder presenteerden het merk en de club al het nieuwe thuisshirt. Vandaag volgt dus het nieuwe uitshirt. Check hieronder de details van het nieuwe away kit van de club van trainer Eddie Howe.

Het nieuwe Bournemouth uitshirt voor 2017-2018 is dit seizoen overwegend licht blauw en bevat een ronde hals. Bovendien is het shirt uitgerust met donkerder blauwe accenten, welke terug komen aan de zijkanten van de ronde hals en in de strip over de schouders. Ook de logo's van de club en Umbro hebben deze kleur en dit geldt ook voor het logo van M88 – Mansion. Op de achterkant van het uittenue prijken de initialen van de Engelse club: AFCB. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een helder blauw broekje, waarop ook de logo's van de club en Umbro staan. De kousen zijn licht blauw met een helder blauwe band aan de bovenkant. Check ook het nieuwe Bournemouth thuisshirt en 3e shirt, welke worden gedragen door spelers als Aké, Defoe, Fraser, Daniels, Cook, Smith, Afobe, Arter en andere sterspelers van de Premier League club.

Vooralsnog is dit nieuwe uitshirt alleen te koop in de clubshop van de Engelse club. Het nieuwe thuisshirt kan je in de onderstaande online winkel kopen. Dit shirt heeft een prijs van € 64,95 voor volwassenen en € 49,95 voor kinderen. In deze winkel kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt! Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe shirt in DEZE SHOP