29 juni 2018

Bournemouth thuisshirt 2018-2019

Bournemouth heeft vandaag in samenwerking met Umbro het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt Bournemouth AFC de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op Dean Court gedurende 2018-2019. Umbro is ook dit seizoen weer de kledingsponsor van de Engelse club, die afgelopen seizoen als twaalfde eindigde in de Premier League. Beide partijen hebben sinds 2017 een deal. Destijds tekenden Bournemouth en Umbro een contract voor de duur van vijf seizoenen. Check hieronder alle details van het nieuwe Bournemouth voetbalshirt voor 2018-2019.

Bournemouth AFC thuis shirt en tenue 2018-2019

Het Bournemouth thuisshirt voor 2018-2019 bevat ook dit jaar weer de verticale rode en zwarte banen. De mouwen van het shirt zijn geheel zwart en aan de onderkant van de mouwen is een rode band te vinden, waarin de logo's van Umbro in het zwart zijn verwerkt. Dit is onderdeel van het nieuwe template van Umbro. Alle shirts van het Engelse sportmerk bevatten dit jaar aan de onderkant van de mouwen een taping met daarin het logo van het merk. Ook de shirts van PSV, Werder Bremen, Everton en West Ham United hebben deze band. Het nieuwe thuisshirt van Bournemouth bevat verder een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Deze hals bevat gouden accenten. De gouden details zijn een ode aan het 120 jarig bestaan van de club in 2019. De club van manager Eddie Howe werd namelijk in 1899 opgericht. Het logo van Umbro versiert de rechter borst en de andere borst is uitgerust met het embleem van de club. Hoofdsponsor 888MANSION staat op het midden van het tenue en de achterkant van het shirt bevat net onder de nek de initialen van de club: AFCB.

Het thuistenue van Bournemouth AFC wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de onderkant een rode band. Op de broekjes prijken ook de logo's van de club en Umbro. De kousen zijn ook zwart met een rood blok en een gouden strip. Check hieronder nog een afbeelding van het nieuwe shirt waarin vanaf nu spelers als King, Defoe, Aké, Wilson, Cook en andere spelers spelen. Check bovendien het eerder deze maand gepresenteerde uitshirt!

AFC Bournemouth uitshirt bestellen

Het nieuwe Bournemouth uitshirt voor 2018-2019 kan je vanaf medio juli bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. In deze webshops kan je het tenue van Bournemouth ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Bournemouth shirt in deze winkel!