2 juni 2018

Bournemouth uitshirt 2018-2019

Het nieuwe AFC Bournemouth uitshirt voor 2018-2019 is vandaag bekend gemaakt door de Engelse club en kledingsponsor Umbro. In dit nieuwe shirt speelt Bournemouth de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup gedurende 2018-2019. Bournemouth eindigde afgelopen seizoen op een twaalfde plek in de Engelse competitie en is daardoor komend seizoen ook weer verzekerd van een ticket op het hoogste niveau. Umbro is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue. Sinds 2017 hebben beide partijen een deal. Deze deal duurt in ieder geval nog tot 2022. Check hieronder alle details van het nieuwe uittenue van ''The Cherries.''

AFC Bournemouth uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Bournemouth shirt voor 2018-2019 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de verticale banen over het shirt. Een aantal van deze banen hebben een glimmend effect. Daarnaast is het shirt uitgerust met oranje details. De oranje details komen vooral tot uiting in de de bies aan de onderkant van de mouwen. Deze is namelijk koraal gekleurd en bevat een print van de logo's van Umbro. Het embleem van het Engelse voetbalmerk prijkt ook op de rechter borst in het navy blauw. Ook het logo van de in 1899 opgerichte club is donker blauw. Verder bevat het shirt van Bournemouth een ronde hals en staan op de achtertkant van het uitshirt de initialen van de club: AFCB. Op de linker borst staat het logo van de club en op het midden van het tenue staat sponsor 88MANSION.Het uittenue van Bournemouth wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de onderkant een fel rode strip. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en Umbro. De kousen zijn ook donker blauw met aan de bovenkant een dunne, witte strip en een rode band. Ook de initialen van de club zijn weer aanwezig op de voetbalkousen.

De club en Umbro lanceerden vandaag ook het nieuwe keepersshirt. Dit shirt is fel groen en wordt gekenmerkt door de flitsende print over de mouwen. Deze print bevat diagonale, groene banen. Het keepersshirt heeft een rechte hals en alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Check hieronder nog meer foto's van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Aké, King, Defoe, Wilson, Cook, Boruc en andere sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt!

AFC Bournemouth voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Bournemouth shirt voor 2018-2019 kan je vanaf medio juli bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is voor volwassenen ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. In deze webshops kan je het tenue van Bournemouth ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Bournemouth shirt in deze SHOP!