Bournemouth voetbalshirts 2021-2022

De Engelse Championship club Bournemouth AFC en kledingsponsor Umbro hebben inmiddels ook de nieuwe Bournemouth voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues spelen ''The Cherries'' de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden in 2021-2022. Umbro is sinds het seizoen 2017-2018 de kledingsponsor van Bournemouth en is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor de nieuwe tenues en trainingskleding. Beide partijen verlengden onlangs het contract tot de zomer van 2026.

Bournemouth thuisshirt 2021-2022

Het AFC Bournemouth thuisshirt 2021-2022 heeft ook dit jaar weer een klassieke look. Het voetbalshirt bevat dit seizoen dunne verticale rode en zwarte banen. De mouwen van het voetbalshirt zijn overwegend rood en bevatten zowel aan de zijkant als aan de onderkant een zwarte band. Ook de ronde hals is een combinatie van rood en zwart. Het logo van Umbro op de rechterborst is wit en ook het logo van sponsor MSPCapital op het midden van het tenue is wit. De linkerborst bevat de badge van de club. Het thuistenue van de club die haar thuiswedstrijden speelt op Dean Court wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwart/rode kousen.

Bournemouth uitshirt 2021-2022

Het AFC Bournemouth uitshirt 2021-2022 is wit en bevat een semi-hoge hals met een kleine opening. De clubkleuren van de Engelse voetbalclub komen terug in de diagonale band aan de onderkant van de mouwen. De logo's van Umbro en de shirtsponsor op dit tenue zijn zwart en staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Ook dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. De kousen van het uittenue zijn wit met zowel rode als zwarte accenten. In een aantal uitwedstrijden draagt Bournemouth dit jaar een legergroen voetbalshirt. Dit tenue bevat een design van flitsende diagonale banen. Alle logo's op dit tenue zijn fel groen en bovendien bevat het voetbalshirt een rechte hals, waarin een driehoek verwerkt is. In de nek van alle Bournemouth voetbalshirts zijn de initialen van de club verwerkt: AFCB. Het voetbalbroekje en de kousen van het derde tenue zijn ook groen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Bournemouth voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Cahill, Solanke, Christie, Brooks, Lerma, Billing, Kelly en nog meer spelers.

AFC Bournemouth voetbalshirt kopen

De Umbro AFC Bournemouth voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 84,95.  Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Bestel je Bournemouth voetbalshirt in deze winkel of

in deze SHOP! 

 

Bournemouth uitshirt 2021-2022

Bournemouth 3e shirt 2021-2022