30 juli 2019

Bournemouth uitshirt 2019-2020

AFC Bournemouth en Umbro hebben afgelopen weekend het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 officieel gelanceerd. In dit tenue speelt de Engelse club de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden dit seizoen. Ook dit jaar is de club van trainer Eddie Howe weer actief op het hoogste niveau van Engeland. ‘’The Cherries’’ eindigden afgelopen seizoen namelijk op een veertiende plek. Umbro is sinds de zomer van 2017 kledingsponsor van Bournemouth en is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uittenue.

Donker blauw Bournemouth voetbalshirt 2019-20

Het Bournemouth uitshirt is dit jaar gebaseerd op het uitshirt van het seizoen 1992-1994. Dit shirt was rood met een all-over print van pizzapunten in het wit op het tenue. Het voetbalshirt is dit jaar geheel navy blauw met over de mouwen een all-over print van diagonale banen. Deze vormen de diamanten van het Umbro logo en zijn dus een verwijzing naar het tenue van de jaren ’90. Daarnaast is het uittenue van Bournemouth uitgerust met een ronde hals. Deze is aan de binnenkant roze. Op de borst staan de logo’s van Umbro en de club in een combinatie van wit en navy blauw en op het midden van het tenue staat sponsor MANSION88. Het logo van de sponsor prijkt ook op de linkermouw. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt staan de initialen van de club: AFCB. Het uittenue van Bournemouth wordt dit jaar compleet gemaakt door een navy blauw broekje met aan de zijkanten een roze taping. E kousen zijn geheel navy blauw. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Bournemouth voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Fraser, Brooks, Wilson, King, Simpson, Rico, Kelly, Boruc en nog meer spelers. Check bovendien het nieuwe Bournemouth thuisshirt voor 2019-2020.

AFC Bournemouth uitshirt kopen

Het nieuwe Bournemouth uitshirt voor 2019-2020 kun je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen heeft het tenue een prijs van € 75,- en voor kinderen is het voetbalshirt € 55,-. Inclusief de mogelijkheid tot officiële Premier League bedrukking!

Bestel je Bournemouth voetbalshirt in deze winkel of

in deze SHOP!