13 augustus 2018

Bournemouth 3e shirt 2018-2019

Bournemouth en Umbro hebben inmiddels ook een nieuw 3e shirt voor 2018-2019 aan de collectie voor het nieuwe seizoen toegevoegd. In dit alternatieve uitshirt speelt de Premier League vooral de uitwedstrijden in de FA Cup en League Cup gedurende dit seizoen. Bovendien speelt de club van manager Eddie Howe in dit tenue een aantal uitwedstrijden in de Engelse competitie. Bournemouth AFC eindigde afgelopen seizoen op een twaalfde plaats en is daardoor dit seizoen opnieuw aanwezig op het hoogste niveau van Engeland. Check hieronder alle details over het nieuwe nieuwe 3e tenue!

Mint groen Bournemouth voetbalshirt 2018-2019

Het nieuwe Bournemouth 3e shirt voor 2018-2019 heeft een frisse kleur en is mint groen. Daarnaast wordt het tenue gekenmerkt door het zigzag patroon van diagonale strepen over de bovenkant van het shirt. Hierin zijn ook verticale banen in het mint groen verwerkt. Het shirt is daarnaast uitgerust met een v-hals en de mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met een speciale taping. In deze taping is het logo van Umbro verwerkt. Het logo van het Engelse sportmerk prijkt in het zwart ook nog op de rechter borst. Het voetbalmerk is sinds 2017-2018 kledingsponsor van de club en dit contract duurt in ieder geval nog tot de zomer van 2022. Hoofdsponsor MANSION88 versiert het midden van het tenue en aan de achterkant van het voetbalshirt zijn de initialen van de club in de nek verwerkt: AFCB. Het nieuwe 3e tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de onderkant een mint groene band. De kousen zijn ook een combinatie van mint groen en wit.

Check hieronder nog meer foto's van het shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als King, Wilson, Daniels, Defoe en andere sterspelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

AFC Bournemouth voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Bournemouth uitshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. In deze voetbalshop kan je het tenue van Bournemouth ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Bournemouth shirt in deze SHOP!