3 mei 2019

Bournemouth thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe thuisshirt van AFC Bournemouth is vandaag officieel gelanceerd door de Engelse club en kledingsponsor Umbro. In dit nieuwe tenue spelen The Cherries de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op Dean Court gedurende 2019-2020. Ook dit seizoen is Umbro weer kledingsponsor van de in 1899 opgerichte club. Het Engelse sportmerk verzorgt sinds 2017 de tenues van de club van manager Eddie Howe en beide partijen hebben nog een contract tot 2022.

Bournemouth thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Bournemouth thuisshirt voor 2019-2020 wordt ook dit seizoen weer gekenmerkt door de verticale rode en zwarte banen. De rode banen zijn dit seizoen ook uitgerust met diagonale donkerder rode lijnen. Het tenue is bovendien uitgerust met een ronde hals. De mouwen van het tenue zijn bordeaux rood en worden afgesloten door een lichter rode band. Op de borst prijken de logo’s van Umbro en de club en hoofdsponsor M88MANSION staat ook dit seizoen weer op het midden van de tenues van AFC Bournemouth. Het contract met de shirtsponsor werd vandaag ook nog eens met een jaar verlengd. Het online gokbedrijf is sinds 2015 aan de Engelse club verbonden. De achterkant van het tenue bevat in de nek de initialen van de club: AFCB. Het nieuwe AFC Bournemouth tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met een rode taping. Op de kousen staan ook weer de initialen van de club.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Bournemouth thuisshirt. Dit shirt wordt komend weekend voor het eerst gedragen in de thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Dan wordt het gedragen door spelers als Brooks, Fraser, Wilson, King, Aké, Begovic en andere sterren.

AFC Bournemouth voetbalshirt kopen

Het nieuwe Bournemouth thuisshirt voor 2019-2020 kun je vanaf medio mei/juni bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen heeft het tenue een prijs van € 75,- en voor kinderen is het voetbalshirt € 55,-. Inclusief de mogelijkheid tot officiële Premier League bedrukking!

Bestel je Bournemouth voetbalshirt in deze winkel of

in deze SHOP!