8 augustus 2017

AFC Bournemouth 3e shirt 2017-2018

Bournemouth en Umbro hebben deze week een flitsend, nieuw voetbalshirt aan de collectie voor 2017-2018 toegevoegd. Dit betreft het alternatieve uitshirt of 3e shirt van de Engelse Premier League club. Het derde shirt wordt traditioneel gedragen tijdens de zogenaamde cup wedstrijden. Dit betekent dat Bournemouth dit shirt vooral draagt tijdens de uitwedstrijden in de FA Cup en League Cup. Dit seizoen is Umbro opnieuw verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts van de club. Beide partijen hebben sinds dit seizoen een partnership met elkaar. Check hieronder de details van het opvallende 3e shirt van de club.

Zwart/groen Bournemouth 3e shirt 2017-2018

''The Cherries'' dragen dit seizoen een overwegend zwart 3e shirt met fel groene accenten. Deze details komen vooral terug in de brede strip over de schouders en mouwen. In deze strip bevindt zich nog een strip, waarin de logo's van Umbro zijn verwerkt. Deze strip is gebaseerd op legendarische Umbro voetbalshirts van de jaren '70 en '80. Verder bevat het shirt een ronde hals en prijkt op de rechter borst de dubbele diamant van de Engelse kledingsponsor. De andere borst bevat het logo van de club in het zwart/wit. Op het midden van het shirt staat de sponsor van de club 88MANSION. Het nieuwe Bournemouth FC 3e tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de zijkanten een fel groene strip. Op de broekjes prijken ook weer de logo's van de club en Umbro. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie en zijn bijna overwegend zwart met aan de bovenkant een fel groene band.

Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Aké, Defoe, Fraser, Daniels, Cook en andere sterspelers. Eerder werden al het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club bekend gemaakt.

Bournemouth shirt kopen

Het nieuwe Bournemouth shirt kan je kopen in de onderstaande online shops. Dit kan in de maten 134, 146, 152, 158, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is € 64,95 voor volwassenen en voor KIDS € 49,95. In deze shops kan je het voetbalshirt van de Engelse club ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen dit seizoen.

Koop het nieuwe shirt in DEZE SHOP

of in deze online winkel!