21 juni 2017

Bournemouth thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe AFC Bournemouth thuisshirt voor 2017-2018 is officieel bekend gemaakt door de nieuwe kledingsponsor Umbro en de Premier League club. Umbro is vanaf dit seizoen kledingsponsor van de Engelse club en heeft JD Sports vervangen. In het nieuwe voetbalshirt speelt Bournemouth de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het Dean Cour Stadium gedurende 2017-2018. Bournemouth eindigde afgelopen seizoen op een negende plek, waardoor het komend seizoen weer op het hoogste niveau van Engeland speelt. Check hieronder de details van het nieuwe voetbalshirt van ''The Cherries.''

Bournemouth thuis shirt 2017-2018

Het Bournemouth thuisshirt voor 2017-2018 wordt zoals altijd gekenmerkt door de verticale zwarte en rode banen over het voetbalshirt. De mouwen zijn ook een combinatie van deze twee kleuren. Over de mouwen loopt namelijk een brede zwarte strip. In deze strip zijn verschillende Umbro logo's verwerkt. De crew neck van het nieuwe tricot is ook zwart en bevat een kleine opstaande, rode kraag. Verder bevat het shirt ook gouden accenten. De binnenkant van de kraag bevat namelijk een gouden strip. De rechter borst is uitgerust met de dubbele diamant van kledingsponsor Umbro. Umbro en Bournemouth tekenden in april een contract voor vijf seizoenen, waardoor het Engelse sportmerk in ieder geval tot 2022 de tenues en trainingskleding van de club gaat verzorgen. De andere borst is uitgerust met het logo van de in 1899 opgerichte club. Op het midden van het shirt staat het logo van sponsor 88MANSION. Verder bevat het nieuwe voetbalshirt aan de achterkant nog een uniek detail. Hier staan namelijk de initialen van de Engelse club van manager Eddie Howe: AFCB.

Het nieuwe Bournemouth tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode strip. Deze rode strip bevat ook weer een print met Umbro logo's. Het logo van het Engelse merk en de club staan ook op de broekjes. De kousen zijn zwart en bevatten aan de bovenkant zowel een rode als witte band. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Fraser, Smith, King, Daniels, Arter, Cook, Stanislas en andere sterspelers.

Bournemouth voetbalshirt kopen

Het nieuwe Bournemouth shirt kan je vooralsnog kopen in de onderstaande online shops. Dit kan in de maten 134, 146, 152, 158, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is € 64,95 voor volwassenen en voor KIDS € 49,95. In deze shops kan je het voetbalshirt van de Engelse club ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen dit seizoen.

Koop het nieuwe shirt in DEZE SHOP

of in deze online winkel!