24 juni 2017

ADO Den Haag keepersshirt 2017-2018

ADO Den Haag heeft alle voetbalshirts voor 2017-2018 vandaag bekend gemaakt, waaronder ook de nieuwe keepersshirts van de in 1905 opgerichte club. Deze keepersshirts worden door de keepers van ADO (Setkus, Swinkels, de Boer en Jouvenaar) gedragen tijdens de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende dit seizoen. Alle nieuwe shirts voor 2017-2018 zijn in samenwerking met de supportersverenigingen FCDH-Middennoord en Haagsche Bluf, Fansupport, de technische staf en kledingsponsor Errea tot stand gekomen. Dit geldt dus ook voor de keepersshirts van de club. Dit seizoen zijn er drie verschillende shirts voor de keepers van ADO. Alle shirts hebben hetzelfde template.

Roze, blauw en oranje keepersshirt ADO Den Haag

Het nieuwe keepersshirt van ADO Den Haag voor 2017-2018 is zowel in het oranje, als in het blauw en roze gelanceerd. Welk shirt gedragen wordt, is afhankelijk van welke tegenstander de club in de wedstrijden dit seizoen heeft. Deze shirts bevatten allemaal een kleine v-hals. Verder worden de voetbalshirts van de keepers gekenmerkt door de brede band aan de zijkanten van het shirt en de kleine strip aan de onderkant van de mouwen. Bij het oranje shirt hebben deze de kleur zwart, bij het blauwe shirt zijn deze wit en bij het roze shirt zijn deze details ook navy blauw. Verder bevatten de shirts brede verticale banen. Het log van kledingsponsor Errea staat op alle shirts op de rechter borst en de schouders en de linker borst bevat het logo van de club. De nieuwe hoofd- en shirtsponsor CARS JEANS prijkt op het midden van de tricots van de keepers van ADO. Het oranje keeperstenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje met oranje strip, het blauwe tenue met een blauw broekje met witte strip en het fuchsia tenue met een navy blauw broekje met roze strip.

Tot zover de informatie over het nieuwe ADO Den Haag keeperstenue. Dit shirt is exclusief beschikbaar in de fanshop van ADO Den Haag. Check ook de details van het nieuwe ADO Den Haag thuisshirt en de uitshirts van de Eredivisionist.