24 juni 2017

ADO Den Haag uitshirt en 3e shirt 2017-2018

Ado Den Haag en Errea hebben vandaag ook het uitshirt en 3e shirt van de Eredivisionist gelanceerd. In deze nieuwe voetbalshirts speelt ADO de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Beide shirts werden tegelijkertijd met het nieuwe uitshirt van de club uit de Hofstad gelanceerd. Zowel het nieuwe uitshirt als 3e shirt van de club die onder leiding staat van Groenendijk is geïnspireerd door een iconisch shirt uit verleden van de club. Check hieronder de details van het nieuwe uitshirt en 3e shirt van ADO Den Haag.

ADO Den Haag uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van ADO Den Haag voor 2017-2018 is geïnspireerd door het shirt van 1967-1968. Destijds speelden Aad Mansveld, Dick Advocaat en Lex Schoenmaker voor de club en was Ernst Happel trainer van ADO. Dit was de periode waarin ADO voor het eerst Europees voetbal speelde. Het shirt heeft vrijwel hetzelfde design als het shirt van toen. Het shirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de diagonale rode en groene baan. Deze lopen van de rechter schouder naar de linker onderkant van het shirt. Het uitshirt is daarmee geheel in stijl van de oude clubkleuren van de in 1905 opgerichte club. Het uitshirt is dit seizoen uitgerust met een ronde hals. Op het midden van de borst prijkt het logo van kledingsponsor Errea. Het Italiaanse sportmerk verzorgt sinds 2011 de tenues van de club die afgelopen seizoen als elfde eindigde in de Eredivisie. Het logo van Errea komt ook weer terug op beide mouwen. Op het midden van het shirt staat het logo van de nieuwe shirtsponsor. Afgelopen maand tekenden CARS JEANS en ADO den Haag een contract voor drie seizoenen. De linker borst van het tenue is uitgerust met het logo van de club. Verder bevat ook het uitshirt nog een aantal opvallende accenten. Zo is de binnenkant van de hals uitgerust met de tekst: ''WE ARE ADO DEN HAAG.'' De achterkant van het shirt bevat de leus ''ONZE TROTS.'' Beide teksten zijn geheel in stijl van de kleuren van het shirt. Het uittenue van de club wordt gecompleteerd door een wit broekje met aan de zijkanten een groene strip. Ook de kousen van het tenue zijn overwegend wit.

ADO Den Haag 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe 3e shirt van ADO Den Haag is geïnspireerd door het voetbalshirt van 1982. Dit was een seizoen waarin veel Haagse iconen afscheid als voetballer: Mansveld, Schoenmaker, Van Vliet en Korevaar. Het shirt heeft vrijwel dezelfde stijl als het shirt van 1982. Het shirt is geel met groene accenten. De groene details komen terug in de gevouwen kraag en in de rechte hals met v-design. Ook de logo's van Errea en de club op de borst en mouwen zijn groen. De logo's van de club, CARS JEANS en VENECO staan op dezelfde plek als op het uitshirt. Ook dit shirt bevat aan de achterkant de tekst: ''ONZE TROTS.'' De binnenkant van de kraag bevat de naam van de club met het oprichtingsjaar: EST 1905. Het 3e tenue wordt compleet gemaakt door een groen broekje en gele kousen.

Zoals alle tenues van Errea zijn de nieuwe ADO Den Haag tenues uitgerust met het Errea Ti-Energy systeem, waardoor het shirt een metaal laagje bevat, welke een waterafstotend effect heeft. Bovendien zorgt dit systeem voor ventilatie. Het nieuwe shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Havenaar, Kanon, Beugelsdijk en andere Haagse sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt.

ADO Den Haag voetbalshirt kopen

De nieuwe ADO Den Haag voetbalshirts voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is voor volwassenen ongeveer € 74,95 en voor kinderen € 64,95. In deze shops kan je de shirts van de club ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of check je de nieuwe trainingskleding. Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe ADO uitshirt en 3e shirt in deze SHOP

of deze ADO shop

Bron foto's: adodenhaag.nl