ADO Den Haag voetbalshirts 2021-2022

ADO Den Haag en kledingsponsor Errea hebben afgelopen weekend de nieuwe ADO Den Haag voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club van trainer Ruud Brood de Keuken Kampioen- en KNVB Beker wedstrijden in 2021-2022. ADO eindigde afgelopen seizoen op een laatste plek, waardoor het naar de Eerste Divisie is gedegradeerd. Ook dit jaar is Errea weer de producent van de ADO Den Haag voetbalshirts. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds de zomer van 2011.

ADO Den Haag thuisshirt 2021-2022

Het ADO Den Haag thuisshirt 2021-2022 heeft een vrij revolutionair design. De traditionele verticale groene en gele banen zijn ingeruild voor brede verticale banen. Het ADO Den Haag thuistenue is namelijk overwegend geel en wordt gekenmerkt door de brede groene banen, welke zijn verdeeld in dunne flitsende strepen en naar de andere kant van het tenue vervagen. De helft van de groene banen begint aan de rechterzijde en de helft van de banen aan de andere zijde. Ook de brede v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn groen. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van kledingsponsor Errea in het groen en op het midden van het tenue staat sponsor CARS JEANS. De linkerborst is uitgerust met de badge van de club uit de residentiestad. De linkermouw bevat het logo van subsponsor TOTO en de achterzijde van het tenue is uitgerust met de logo's van Veneco en PLV Looije. De binnenkant van de hals is uitgerust met het oprichtingsjaar van de club: 1905. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten een gele band. De kousen zijn geel met aan de bovenkant een groene band.

ADO Den Haag uitshirt 2021-2022

Het ADO Den Haag uitshirt 2021-2022 heeft vrijwel hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is zwart en bevat een design van flitsende horizontale gele, groene en witte strepen. Ook deze strepen worden afgewisseld en vervagen naar de zijkanten. De clubkleuren van de club komen ook terug in de biesjes. De logo's van alle sponsors op het ADO Den Haag uitshirt zijn wit en staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit voetbalshirt bevat een ronde hals, welke aan de binnenzijde ook weer het oprichtingsjaar van de club bevat. Het ADO Den Haag uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de rechter zijkant een gele band en aan de andere kant een groene band. De kousen zijn zwart met aan de bovenkant een gele band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe ADO Den Haag voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Janmaat, Steijn, George, Meijers, Goossens, Kishna, Lazic, Breinburg, Seedorf en nog meer spelers.

ADO Den Haag voetbalshirts bestellen

De nieuwe Errea ADO Den Haag voetbalshirts 2021-2022 kun je direct bestellen in de de fanshop. De prijs van het voetbalshirt is € 74,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. Deze shirts zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande webshops kan je de ADO Den Haag voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien de nieuwste trainingskleding. Directe levering! 

Koop het nieuwe ADO Den Haag shirt in deze SHOP

of deze winkel!

ADO Den Haag voetbalshirts 2021-2022

ADO Den Haag uitshirt 2021-2022

ADO Den Haag uittenue 2021-2022