31 juli 2020

ADO Den Haag uitshirt 2020-2021

ADO Den Haag heeft ook dit seizoen weer een tweetal uitshirts. Vandaag presenteerden de club en Errea het uitshirt en 3e shirt voor het seizoen 2020-2021. In deze tenues speelt ADO de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden gedurende 2020-2021. Deze nieuwe voetbalshirts werden vandaag tegelijkertijd met het thuisshirt en de trainingscollectie gelanceerd. Ook dit seizoen is Errea weer kledingsponsor van de club. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2011 aan de club verbonden en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2024.

Lichtblauw ADO Den Haag uitshirt 2020-2021

Het nieuwe ADO Den Haag uitshirt 2020-2021 heeft een toepasselijk thema. Het voetbalshirt is lichtblauw en staat symbool voor een nieuwe frisse start. De club eindigde vorig seizoen op een teleurstellende zeventiende plek in de Eredivisie en wil met trainer Rankovic een nieuwe weg inslaan. Daarnaast zijn er gouden details aan het tenue toegevoegd. Het logo van Errea op de rechterborst is goud en ook in het ADO Den Haag logo op de andere borst zijn gouden details verwerkt. Dit logo is een combinatie van donkerblauw en goud. Ook het Errea logo op de mouwen is donkerblauw en hetzelfde geldt voor het logo van sponsor CARS JEANS op het midden van de tenues. Het uitshirt is verder uitgerust met een klassieke polokraag. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje en lichtblauwe kousen.

Zwart ADO Den Haag uitshirt 2020-2021

Het tweede uitshirt van ADO Den Haag, ofwel het 3e voetbalshirt, is geheel zwart met een print van een rode ooievaar aan de rechterkant van het voetbalshirt. De ooievaar is natuurlijk onderdeel van het wapen van de stad en alle kleuren van de stad komen terug in het 3e voetbalshirt. De band aan de onderkant van de rechtermouw is rood en die van de linkermouw is groen. De onderkant van het tenue is ook uitgerust met een patroon van grijze graphics. Alle logo’s op het tenue zijn wit. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Errea en de linkerborst bevat het logo van de club. CARS JEANS staat op het midden van het voetbalshirt. Het voetbalbroekje van het 3e voetbalshirt is ook zwart met rode en groene accenten. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. 

De namen van de spelers keren dit seizoen weer terug naar de achterkant van de ADO Den Haag voetbalshirts. De club en Errea hebben de wens van de fans van de club ingewilligd. Voorgaande seizoenen stonden de naam van de spelers op de borst. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe ADO Den Haag voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Pinas, Hooi, Kemper, Bijen, De Boer, Catic, Beugelsdijk, Immers en andere spelers.

ADO Den Haag voetbalshirt bestellen

De nieuwe ADO Den Haag uitshirts 2020-2021 kan je vanaf nu bestellen in de fanshop en onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 74,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen.  In de onderstaande webshops kan je het nieuwe ADO Den Haag shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Koop het nieuwe ADO Den Haag shirt in deze SHOP

of deze winkel!

ADO den Haag uitshirt 2020-2021