31 juli 2020

ADO Den Haag thuisshirt 2020-2021

ADO Den Haag heeft vandaag het nieuwe thuisshirt gelanceerd in samenwerking met kledingsponsor Errea met de leus #NEWENERGY, #ONZETROTS. In dit nieuwe tenue speelt ADO de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden in het Cars Jeans Stadion gedurende 2020-2021. De club uit de Hofstad eindigde afgelopen seizoen als zeventiende in de Eredivisie en speelt ook dit seizoen weer op het hoogste niveau van Nederland. Sinds 2011 is Errea de kledingsponsor van de club van trainer Rankovic en het Italiaanse sportmerk is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues.

ADO Den Haag thuis shirt en tenue 2020-2021

Het ADO Den Haag thuisshirt 2020-2021 heeft dit jaar weer de traditionele groene en gele banen. Dit jaar bevat het voetbalshirt, in tegenstelling tot vorig seizoen, drie verticale groenen in plaats van twee. De gele banen bevatten dit jaar ook een design van diagonale strepen, welke het shirt net wat extra energie geven. De middelste baan bevat een design van zigzag strepen. Verder zijn de mouwen groen met een gele taping, waarin het logo van Errea is verwerkt. Het logo van het sportmerk prijkt ook weer op de rechterborst. Ado en Errea hebben nog een contract tot de zomer van 2024. Verder is het tenue uitgerust met een ronde hals met daarin de leus van de club: ‘’Strijd, Passie, Haagse Bluf.’’ Op de linkerborst prijkt het logo van de club en op het midden van het tenue staat sponsor Cars Jeans. Het thuistenue van ADO Den Haag wordt dit seizoen compleet gemaakt door een geheel geel voetbalbroekje, waarop ook weer de logo’s van de club en Errea staan. De kousen zijn groen met aan de bovenkant twee gele banen, welke onderbroken worden door een dunnere, groene band. Op voorspraak van de supporters van de club staan de namen van de spelers dit seizoen weer op de achterkant van de tenues, in plaats van op de voorkant. 

Zoals ieder jaar zijn de ADO Den Haag tenues ook uitgerust met de Ti-Energie technologie. Deze technologie die in de garens van het tenue verwerkt is, houdt perfect zweet en vocht tegen en zorgt voor de perfecte ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe ADO Den Haag voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Pinas, Hooi, Kemper, De Boer, Catic, Beugelsdijk, Immers en nog meer spelers. Check ook de nieuwe ADO Den Haag uitshirts 2020-2021. 

ADO Den Haag voetbalshirt bestellen

Het nieuwe ADO den Haag thuisshirt 2020-2021 kan je 1 augustus bestellen in de de fanshop. De prijs van het voetbalshirt is € 74,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. Deze shirts zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande webshops kan je het nieuwe ADO Den Haag shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Koop het nieuwe ADO Den Haag shirt in deze SHOP

of deze winkel!

ADO Den Haag thuisshirt 2020-2021

ADO Den Haag thuistenue 2020-2021