24 juni 2017

ADO Den Haag thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe ADO Den Haag thuisshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel gelanceerd door de club uit de Hofstad en kledingsponsor Errea. Dit gebeurde tegelijkertijd met de bekendmaking van het nieuwe uitshirt en 3e shirt van de club van trainer Groenendijk. In dit nieuwe shirt speelt ADO Den Haag de Eredivisie en KNVB Beker thuiswedstrijden in het Kyocera Stadion in Den Haag gedurende 2017-2018. ADO eindigde afgelopen seizoen op een elfde plek, waardoor het komend seizoen weer op het hoogste niveau in Nederland zal strijden. Errea is sinds 2011 kledingsponsor van de Haagse club en is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe shirt. Check alle informatie over het shirt hieronder!

ADO Den Haag thuis shirt en tenue 2017-2018

Zoals we gewend zijn van de voetbalshirts van ADO Den Haag, bevat het shirt weer verschillende details. Het shirt bevat ook dit jaar weer de traditionele gele en groene verticale banen over het shirt. Deze hebben een vervagend effect rondom de borst. Hier worden de banen ook onderbroken door het logo van de nieuwe hoofdsponsor van de club: CARS JEANS. CARS JEANS volgt BASIC FIT op als shirtsponsor van de club. Beide partijen tekenden in mei een overeenkomst voor drie seizoenen. Het Ado den Haag thuisshirt bevat dit seizoen een crew neck of ronde hals en de mouwen zijn overwegend groen met een gele bies. Op de rechter borst van het shirt prijkt het logo van Errea in het groen en de mouwen bevatten het logo van de Italiaanse kledingsponsor in het geel. De linker borst bevat het logo van de club. We gaven het zojuist al aan. Het shirt bevat verschillende details. De gele band aan de onderkant van het voetbalshirt bevat een tag met daarin het seizoen (2017-2018) en de naam van de club). Op de achterkant van het nieuwe voetbalshirt staat de tekst: ''ONZE TROTS'' en de binnenkant van de hals bevat de naam van de club met het oprichtingsjaar (1905). Het thuistenue wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje met aan de onderkant een groene band. Op de broekjes staan ook weer de logo's van Ado en Errea. De kousen van het thuistenue zijn bijna geheel geel.

De ADO Den Haag tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met het Errea Ti-Energy systeem, waardoor het shirt een metaal laagje bevat, welke een waterafstotend effect heeft. Bovendien zorgt dit systeem voor ventilatie. Het nieuwe shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Havenaar, Kanon, Beugelsdijk en andere Haagse sterspelers. Check ook de nieuwe ADO Den Haag uitshirts voor 2017-2018. 

ADO Den Haag voetbalshirt kopen

Het nieuwe shirt van ADO Den Haag voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de online shop van de club of in de shops hieronder. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 70,- en voor kinderen € 60,-. Hier kan je het shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe ADO shirt in deze ADO Den Haag winkel!

of in