Het nieuwe 2012/2013 uitshirt van AC Milan is dit weekend bekend gemaakt door Adidas en de Milanese club. In dit voetbalshirt speelt AC Milan de Serie A uitwedstrijden gedurende het seizoen 2012/2013. Tijdens de Champions League en Europese uitwedstrijden draagt AC Milan traditioneel een zwart uitshirt, welke ook bekend is gemaakt dit weekend. Het AC Milan uitshirt voor de Serie A uitwedstrijden is overwegend wit en bevat verschillende zwarte en rode details, afkomstig van de clubkleuren van AC Milan. Het midden van het AC Milan uitshirt is voorzien van een brede rode en zwarte baan. In deze banen staat het logo van hoofdsponsor Fly Emirates. Ook de ronde kraag van het shirt is voorzien van een rode en zwarte lijn.

De Adidas trademark strepen zijn bovendien rood/zwart/rood. Ook de onderkant van de mouwen is voorzien van een rode lijn. De rechter borst bevat het logo van Adidas en de linker borst is voorzien van het logo van AC Milan met daarboven een gouden kampioensster. Deze ster verwijst naar de meer dan tien (18) behaalde kampioensschappen van de club uit Milan.

De nieuwe AC Milan uittenues 2012-2013 worden gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met zwarte en rode details. De kousen zijn ook overwegend wit en bevatten ook deze details. Check hieronder de foto's van het nieuwe AC Milan uitshirt 2012/2013. Deze kan je evenals het nieuwe thuisshirt en Europese uitshirt vanaf medio Juli 2012 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Officiële bedrukking is bovendien mogelijk!

Koop het hier!

AC Milan uitshirt 2012-2013

AC Milan uitshirt 2012-2013
AC Milan uitshirt achterkant 2012-2013