Atletico Madrid Match 3e Shirt 2021-2022

Koop hier de Match versie van het Nike Atlético Madrid 3e shirt 2021-2022 of Champions League voetbalshirt voor volwassenen. Dit betreft het tenue dat ook daadwerkelijk door de spelers van Atlético Madrid gedragen wordt in 2021-2022. Het authentic voetbalshirt is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie. Op strategische plekken zijn door Nike extra ventilatiezones aangebracht. De authentic tenues zijn bovendien lichter en vallen strakker dan de replica voetbalshirts. Dit voetbalshirt kun je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt Atlético Madrid de uitwedstrijden in de Champions League, La Liga en Copa del Rey in 2021-2022. 

Het Atletico Madrid 3e shirt 2021-2022 is dit seizoen een eerbetoon aan het oude stadion van de club: Vincente Calderon. In dit stadion speelde de club uit de Spaanse hoofdstad van 1966 tot 2017. Het tenue bevat de kleuren van de stoeltjes in het stadion. Het voetbalshirt is overwegend lichtblauw en wordt gekenmerkt door het design van rode en witte blokken. Dit design komt terug in de ronde hals, de taping aan de zijkanten van het voetbalshirt en de band aan de onderkant van de mouwen.  De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst het clubembleem. Sponsor Plus500 prijkt op het midden van de tenues en de linker mouw bevat het logo van subsponsor Hyundai. Het logo van RIA Money Transfer staat op de achterkant van het tenue. De binnenkant van de hals is uitgerust met een print van het oude stadion. Dit tenue bestaat bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Griezmann, Suárez, Félix, Correa, De Paul, Cunha, Koke, Llorente, Carrasco, Feliope en andere spelers schitteren in dit Atletico Madrid voetbalshirt? Klik op de buttons om het te kopen. In deze shops kan je het Atletico Madrid shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt!