Zwart Nederlands Elftal trainingsjack voor kinderen 2020-2021

Bestel hier het zwarte Nederlands Elftal EK 2020 trainingsjack van Nike voor kinderen. Dit zwarte Nederland Nike trainingsjack kun je voor verschillende leeftijden voor kinderen bestellen. Het jack is beschikbaar voor KIDS van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Dit trainingsjack draagt Oranje tijdens de opkomst op het veld en bovendien tijdens het afspelen van het volkslied, het Wilhelmus, ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en overige interlands gedurende 2020-2021. Dit jack kan je vanaf nu bestellen in de volgende kindermaten 122, 128, 140, 152, 164 en 176!

Dit betreft het oranje Nederlands Elftal trainingsjack, dat gedragen wordt in de voorbereiding op de uitwedstrijden in de periode 2020-2021. Het Nederlands Elftal trainingsjack is geheel zwart en wordt gekenmerkt door een zwarte band over het midden van het trainingsjack. Dit gedeelte is uitgerust met een speciale graphic print van details van ruiten, geïnspireerd door de all-over print van de leeuw op het het nieuwste Nederlands Elftal tenue. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het oranje en de andere borst bevat een badge met daarin in het oranje het KNVB logo. Het Nederlands Elftal trainingsjack voor kinderen heeft verder een doorlopende rits en een hoge hals. De zijkanten van het trainingsjack bevatten twee zakken. Dit Nederlands Elftal trainingsjack is ook uitgerust met een raglanmouwen en valt naadloos om het lichaam. 

Dit jack bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor ventilatie, vochtafvoer en verkoeling, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik direct op de buttons om het nieuwe jack van Oranje te bestellen voor kinderen!