Nederlands Elftal trainingsjack 2020-2021 - Zwart

Bestel hier het Nederlands Elftal trainingsjack van Nike voor kinderen en volwassenen. Dit trainingsjack draagt Oranje tijdens de opkomst op het veld en bovendien tijdens het afspelen van het volkslied (het Wilhelmus) ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-2021. Dit trainingsjack wordt dus ook gedragen in de voorbereiding op de Nations League wedstrijden. Dit Nederlands Elftal trainingsjack kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen.

Dit betreft het zwarte Nederlands Elftal trainingsjack, dat gedragen wordt in de voorbereiding op de uitwedstrijden in de periode 2020-2021. Het Nederlands Elftal trainingsjack is geheel zwart en wordt gekenmerkt door een zwarte band over het midden van het trainingsjack. Dit gedeelte is uitgerust met een speciale graphic print van details uit het nieuwste Nederlands Elftal tenue. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het oranje en de andere borst bevat een zwarte badge met daarin in het oranje het KNVB logo. Het Nederlands Elftal trainingsjack heeft verder een doorlopende rits en een hoge hals. De zijkanten van het trainingsjack bevatten twee zakken.

Dit jack bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor ventilatie, vochtafvoer en verkoeling, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik direct op de buttons om het nieuwe jack van Oranje te bestellen!