Nederlands Elftal Vapor Knit trainingsbroek 2020-2021

Bestel hier direct de zwarte Nederlands Elftal VaporKnit trainingsbroek van Nike voor kinderen en volwassenen. Deze trainingsbroek is onderdeel van het Nederlands Elftal EK 2020 trainingspak.  Deze broek hoort bij het nieuwste trainingspak en kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit betreft de authentic versie van de trainingsbroek. Deze broek wordt dus ook daadwerkelijk door de spelers gedragen. Deze broek wordt door de spelers van Oranje gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op Euro 2020 wedstrijden en de andere interlands gedurende 2020 en 2021.

Deze broek bestaat voor 90% uit polyester en 10% uit spandex. Dit betekent dat de broek gemaakt is van een stretch materiaal. Kenmerkend hieraan is dat dit getailleerd om de benen valt. Dit betekent dat de broek perfect meebeweegt met je benen en zorgt voor de perfecte pasvorm. De kuiten hebben een grip fit, wat betekent dat deze strak om de kuiten valt.

De trainingsbroek van het Nederlands Elftal pak is geheel zwart. Deze broek is aan de onderkant uitgerust met ritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De broek heeft een toelopende fit. Deze valt namelijk vooral strak om de kuiten en enkels. Op de broek prijken ook de logo's van de KNVB en Nike in het blauw. De bovenkant bevat ook weer een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Verder bevat de nieuwste Nederlands Elftal trainingsbroek aan de zijkanten een blauwe taping met daarin de initialen van de KNVB. 

Zoals alle Nike trainingskleding is ook dit pak uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik direct op de buttons om deze broek te bestellen!