Nederlands Elftal trainingsbroek kinderen 2020-2021

Bestel hier direct de zwarte Nederlands Elftal trainingsbroek van Nike voor kinderen. Deze trainingsbroek is onderdeel van het Nederlands Elftal trainingspak 2020-2021 voor kinderen. Deze broek kan je voor verschillende leeftijden bestellen. De broek is beschikbaar voor KIDS van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Deze broek hoort bij het nieuwste trainingspak en kan je vanaf nu bestellen in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Deze broek wordt door de spelers van Oranje gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en andere interlands gedurende 2020-2021. Dit pak wordt dus gedragen in de voorbereiding op de EK kwalificatiewedstrijden en de UEFA Nations Cup wedstrijden.

De trainingsbroek van het Nederlands Elftal pak is geheel zwart. Deze broek is aan de onderkant uitgerust met ritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De broek heeft een toelopende fit. Deze valt namelijk vooral strak om de kuiten en enkels. Op de broek prijken ook de logo's van de KNVB en Nike in het blauw. De bovenkant bevat ook weer een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Verder bevat de nieuwste Nederlands Elftal trainingsbroek aan de zijkanten een blauwe taping met daarin de initialen van de KNVB. 

Zoals alle Nike trainingskleding is ook dit pak uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik direct op de buttons om het pak te bestellen!