SKU: DH6446-455

Bestel hier direct het Nike Nederlands Elftal trainingsshirt 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. Dit trainingsshirt dragen de spelers van Oranje tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de WK 2022 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024. Dit trainingsshirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.

Het Nederlands Elftal trainingsshirt 2022-2023 is dit jaar geheel blauw en bevat een all-over print van golven en geometrische vormen over de mouwen. Deze golven staan symbool voor het DNA van de supporters van oranje. Het Nederlands Elftal trainingsshirt is uitgerust met een ronde hals met daaronder een vlak in een andere tint blauw. Dit vlak bevat aan de onderkant een ronding. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het wit en de linkerborst is uitgerust met de badge van de KNVB. Deze badge is oranje en heeft de vorm van een schild. De mouwen van dit trainingstenue betreffen raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. De Oranje trainingsshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • Met het kenmerkende embleem en de kleuren kun je je team aanmoedigen, waar je ook gaat of staat.
  • Aansluitende pasvorm voor een slanke feel
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Weergegeven kleur: Deep Royal Blue/Hyper Royal/Wit
  • Stijl: DH6446-455

Klik direct op de buttons om dit officiële Nike Nederlands Elftal trainingsshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen te bestellen! 

Koop deze producten