Nederlands Elftal trainingsshirt 2020-2021 - Zwart

Bestel hier direct het nieuwe, zwarte Nederlands Elftal trainingsshirt voor 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. Dit training shirt dragen de spelers van Oranje tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Dit trainingsshirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.

Het Nederlands Elftal trainingsshirt 2020-2021 is dit jaar geheel zwart en bevat een all-over print van golven over de mouwen. Deze golven staan symbool voor het DNA van de supporters van oranje. Een ander opvallende detail van het trainingsshirt is de diagonale, blauwe band over de mouwen. In deze band zijn de letters van de KNVB verwerkt. De swoosh van Nike staat dit jaar niet op de rechterborst, maar op de mouwen. De linkerborst bevat wel de zwarte KNVB badge met daarin de blauwe leeuw. Sponsor ING prijkt op het midden van de trainingsshirts. Verder is het Nederland trainingsshirt voorzien van een ronde hals.  De mouwen van dit trainingstenue betreffen raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen.

De Oranje trainingsshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik direct op de buttons om het shirt te bestellen voor kinderen en volwassenen!