Nederlands Elftal VaporKnit Training Top 2020-2021 - Zwart

Bestel hier de nieuwste Nederlands Elftal Vapor knit training top van Nike voor kinderen en volwassenen. Deze training top is onderdeel van het Nederlands Elftal EK 2020 trainingspak. Deze training top dragen de spelers van Oranje tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de EK kwalificatie- en oefenwedstrijden gedurende 2020-2021. Deze training top is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit betreft de authentic VaporKnit top. Deze sweater wordt daadwerkelijk door de spelers tijdens de trainingen gedragen. Deze top bestaat voor 90% uit polyester en 10% uit spandex, wat betekent dat het gemaakt is van een stretch materiaal, welke naadloos aansluit op het lichaam. Deze trui is uitgerust met extra ventilatiezones en verkoelingszones op de plaatsen waar je de meeste ventilatie en verkoeling nodig hebt. Deze technologie wordt de Vaporknit technologie genoemd. 

De Nederlands Elftal trainingstrui 2020-2021 is dit jaar geheel zwart en bevat opnieuw een hoge hals met een rits tot de borst. Bovendien is de top uitgerust met raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen en schouders vallen en perfect meebewegen met de armen. Hierdoor hebben de spelers voldoende bewegingsvrijheid. De mouwen bevatten aan de bovenkant een print van golven. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten. Hierdoor valt de top strak om het lichaam en hebben de mouwen de fit van een handschoen. De linkerborst bevat een KNVB badge in het zwart met daarin de blauwe leeuw. Het logo van Nike staat dit jaar op de mouwen van de top. Deze is verwerkt boven de diagonale, blauwe taping op de mouwen. In deze taping zijn de initialen van de KNVB verwerkt.

Klik direct op de buttons om deze Vaporknit training top te bestellen. Deze trui is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL!