SKU: DH6425-456

Bestel hier de nieuwste Nederlands Elftal Dri Fit ADV Elite training sweater 2022-2023. De Elite training sweater is de training sweater die daadwerkelijk door de spelers van Nederland gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up. Deze training sweater is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie en bevat extra ventilatiezones.  Deze training top is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Deze top bestaat voor 90% uit polyester en 10% uit spandex, wat betekent dat het gemaakt is van een stretch materiaal, welke naadloos aansluit op het lichaam. Deze trui is uitgerust met extra ventilatiezones en verkoelingszones op de plaatsen waar je de meeste ventilatie en verkoeling nodig hebt. 

De Nederlands Elftal trainingstrui 2022-2023 is dit jaar geheel blauw en bevat opnieuw een hoge hals met een rits tot de borst. De onderkant van de mouwen bevatten een all-over print van geometrische vormen en lijnen. Onder de hals bevindt zich een blauw vlak met een ronding. Dit design komt ook weer terug op de achterzijde van de training sweater. De mouwen betreffen raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen en schouders vallen en perfect meebewegen met de armen. Hierdoor hebben de spelers voldoende bewegingsvrijheid. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten. Hierdoor valt de Nederlands Elftal training sweater strak om het lichaam en hebben de mouwen de fit van een handschoen. De linkerborst bevat een KNVB badge en de rechterborst de swoosh van Nike. De achterkant van de training sweater is iets langer voor de optimale bescherming. De training sweater bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan en is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. 

  • Nike Dri-FIT ADV technologie combineert vochtafvoerend materiaal met geavanceerde technieken en kenmerken zodat je droog en comfortabel blijft. Knit materiaal op warme plekken zorgt voor extra ventilatie waar je die het hardst nodig hebt.
  • Dit design op basis van data beweegt met je mee dankzij de rijen van geribbeld elastaan die zich naadloos aanpassen aan je spiercontouren.
  • Aansluitende pasvorm voor een slanke feel
  • Body: 91% polyester/9% elastaan. Vlakken: 92% polyester/8% elastaan.
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Weergegeven kleur: Deep Royal Blue/Hyper Royal/Wit
  • Stijl: DH6425-456

Klik direct op de buttons om de Nike Nederlands Elftal Dri Fit ADV training sweater 2022-2023 te bestellen! 

Koop deze producten