SKU: DN0906-845

Beste hier direct het Nike Nederlands Elftal tenue voor baby's. Dit tenuetje bestaat uit een voetbalshirt, een voetbalbroekje en kousen. Dit tenuetje kan je kopen voor kinderen van 0, 1 en 2 jaar. Het tenue is beschikbaar in de maten 68, 74, 80, 86, 92 en 98. Dit betreft het tenue waarin Oranje in de wedstrijden speelt tijdens het WK van 2022 wedstrijden en ook de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024 in de periode 2022-2023. 

Het Nederlands Elftal thuisshirt 2022-2023 heeft dit jaar twee verschillende tinten oranje en bevat een all-over print, geïnspireerd door de manen van de leeuw uit het KNVB logo. Daarnaast is het tenue een eerbetoon aan het Totaalvoetbal van de jaren '70, waarmee Nederland op de kaart gezet. De print op het Nederlands Elftal tenue staat ook symbool voor de creativiteit, de souplesse en de grensverleggende mentaliteit van de Nederlanders. Het Nederlands Elftal voetbalshirt heeft alle kenmerken van het nieuwe Nike template. Het voetbalshirt bevat een ronde hals met daaronder een ronding. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de linkerborst bevat het KNVB logo. Dit logo heeft de vorm van een schild en is zwart met een oranje leeuw. De badge bevat ook een oranje omlijning. Op de achterzijde van het voetbalshirt bevindt zich aan de bovenkant ook een zwart vlak met een ronding. Het voetbalbroekje is oranje en bevat de swoosh en het KNVB logo. De kousen van dit tenuetje zijn oranje. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Nike Nederland Baby Tenue 2022-2023
  • Standaard pasvorm
  • Kenmerkende teamdetails
  • Zweetafvoerende Nike Dri-FIT technologie
  • Elastische tailleband
  • Materiaal shirt en broekje: 100% polyester
  • Materiaal sokken: 71% polyester, 26% nylon en 3% elastaan

Klik direct op de buttons om dit Nederlands Elftal tenue voor baby's te bestellen. In deze shop kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van jouw favoriete sterspeler. Directe levering gegarandeerd!

Koop deze producten