Nederlands Elftal baby tenue 2020-2021

Beste hier direct het Holland tenue voor baby's. Dit tenuetje bestaat uit een voetbalshirt, een voetbalbroekje en kousen. Dit tenuetje kan je kopen voor kinderen van 0, 1 en 2 jaar. Het tenue is beschikbaar in de maten 68, 74, 80, 86, 92 en 98. Dit betreft het tenue waarin Oranje in de wedstrijden speelt tijdens de Euro 2020 wedstrijden en ook de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in de periode 2020-2021. 

Het Nederlands Elftal voetbalshirt van dit baby tenue heeft dit jaar een opvallend design. Het tenue is oranje en wordt gekenmerkt door de all-over print van ruiten. Deze ruiten vormen samen de kop van de leeuw uit het KNVB logo. Verder is het tenue ook uitgerust met zwarte accenten. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten een zigzag taping. In deze taping zijn de letters van de KNVB verwerkt. Ook de v-hals van het Oranje tenue is zwart. Verder bevat het nieuwe tenue van Nederland nog een aantal andere details. Zo is de binnenkant van de hals uitgerust met een zwarte strip en prijkt hier een kroon met de letters van de KNVB. Deze kroon verwijst naar de rijke traditie van het koningshuis. Op de borst staan de logo's van de KNVB en Nike. Het broekje is geheel zwart en bevat de swoosh van Nike in het oranje Ook het logo van de voetbalbond is zwart/oranje . De kousen van dit tenuetje zijn oranje. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om dit tenue voor baby's te bestellen. In deze shop kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van jouw favoriete sterspeler. Directe levering gegarandeerd!