Oranje Leeuwinnen uitshirt 2020-2021

Bestel hier het uitshirt van de Oranje Leeuwinnen. In dit voetbalshirt spelen de vrouwen van Oranje de thuiswedstrijden tijdens de Olympische Spelen van 2021 in Tokio, maar ook de EK 2021 wedstrijden. Dit toernooi vindt plaats in Engeland. In dit voetbalshirt worden de uitwedstrijden gespeeld. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL.

Het uitshirt van de Oranje Leeuwinnen is dit jaar geheel zwart en bevat een klassieke polokraag. Deze polokraag bevat twee dunne oranje lijnen. De oranje accenten komen ook weer terug in de zigzag band aan de zijkanten van het voetbalshirt. In deze band zijn de letters van de KNVB verwerkt. Een ander detail bevindt zich aan de binnenkant van de hals. Hier prijkt namelijk een 3D afbeelding van een kroon, als verwijzing naar het Nederlandse koningshuis.  Onder de kroon staan ook weer de letters van de KNVB. De rechter borst bevat een zwarte badge met daarin de oranje leeuw van de KNVB. De andere borst is uitgerust met de swoosh van Nike. Ook deze is oranje. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als Miedema, van de Gracht, Lieke Martens, van de Sanden, van de Donk en andere speelsters schitteren in dit shirt? Klik dan direct op de buttons om het tenue te bestellen. Hier kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!