Oranje Leeuwinnen voetbalshirt 2020-2021

Bestel hier het voetbalshirt van de Oranje Leeuwinnen. In dit voetbalshirt spelen de vrouwen van Oranje de thuiswedstrijden tijdens de Olympische Spelen van 2020 in Tokio, maar ook de EK 2021 wedstrijden. Dit toernooi vindt plaats in Engeland. In dit voetbalshirt worden de thuiswedstrijden gespeeld. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL.

Het Oranje Leeuwinnen tenue is zoals altijd oranje en bevat dit jaar een all-over graphic print van de kop van een leeuw, afkomstig uit het KNVB logo. Het concept van de all-over print is natuurlijk gebaseerd op het succesvolle voetbalshirt van 1988 van de mannen. Ook toen had het Nederlands Elftal tenue een all-over print en won het het EK. Het nieuwe tenue van Oranje is verder uitgerust met zwarte details. De v-hals van het tenue is zwart en ook de zijkanten van het tenue bevatten een zwarte band. Deze band heeft de vorm van een bliksemschicht en in de band zijn de initialen van de KNVB verwerkt. Een ander detail bevindt zich aan de binnenkant van de hals. Hier prijkt namelijk een 3D afbeelding van een tulp, de nationale bloem van Nederland. Onder de bloem staan ook weer de letters van de KNVB. De rechter borst bevat een oranje badge met daarin de zwarte leeuw van de KNVB. De andere borst is uitgerust met de swoosh van Nike. Ook deze is zwart. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als Miedema, van de Gracht, Lieke Martens, van de Sanden, van de Donk en andere speelsters schitteren in dit shirt? Klik dan direct op de buttons om het tenue te bestellen. Hier kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!