SKU: DN0768-845

Bestel hier het Nederlands Elftal thuisshirt 2022-2023 voor vrouwen. Dit voetbalshirt heeft een speciale pasvorm voor vrouwen. Dit tenue wordt niet door het vrouwenteam van Nederland gedragen, maar alleen door het mannenelftal tijdens de WK 2022 thuiswedstrijden en de overige interlands in de periode 2022-2023. Dit voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL.

Het Nederlands Elftal thuisshirt 2022-2023 heeft dit jaar twee verschillende tinten oranje en bevat een all-over print, geïnspireerd door de manen van de leeuw uit het KNVB logo. Daarnaast is het tenue een eerbetoon aan het Totaalvoetbal van de jaren '70, waarmee Nederland op de kaart gezet. De print op het Nederlands Elftal tenue staat ook symbool voor de creativiteit, de souplesse en de grensverleggende mentaliteit van de Nederlanders. Het Nederlands Elftal voetbalshirt heeft alle kenmerken van het nieuwe Nike template. Het voetbalshirt bevat een ronde hals met daaronder een ronding. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de linkerborst bevat het KNVB logo. Dit logo heeft de vorm van een schild en is zwart met een oranje leeuw. De badge bevat ook een oranje omlijning. Op de achterzijde van het voetbalshirt bevindt zich aan de bovenkant ook een zwart vlak met een ronding. De binnenkant van de hals bevat een halve cirkel met daarin de naam van het land: NEDERLAND. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft
  • Het replicadesign is geïnspireerd door de voetbalshirts die de spelers dragen.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd

Klik direct op de buttons om het Nederlands Elftal thuisshirt 2022-2023 voor vrouwen te bestellen. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! 

Koop deze producten