Merk: SKU: H58251

Bestel hier direct en snel het nieuwste adidas Ajax uitshirt 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. In dit voetbalshirt spelen de Amsterdammers de uitwedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en in Europa gedurende 2022-2023.Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL en 4XL. 

Het Ajax uitshirt 2022-2023 is dit seizoen geheel navy blauw en wordt gekenmerkt door het diamantenpatroon in de ronde hals en in de band aan de onderkant van de mouwen. De diamanten zijn rood/blauw op een gele achtergrond. De kleur geel/goud komt ook terug in alle logo's op het Ajax uitshirt. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst de badge van de Amsterdamse voetbalclub. De badge is donkerblauw met gele lijnen. De drie kampioenssterren, die verwijzen naar de 36 Eredivisiekampioenschappen zijn rood. Hoofdsponsor ZIGGO versiert het midden van het tenue. De onderkant van het tenue bevat ook nog een badge van de Amsterdamse vlag. Deze badge heeft niet de kleuren van de Amsterdamse vlag, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt, in dit geval navy blauw. De adidas trademark strepen op de schouders van het voetbalshirt zijn rood. De Ajax tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

  • Normale pasvorm
  • Ronde hals 
  • Dubbelgebreid, 100% gerecycled polyester
  • Vochtabsorberend AEROREADY
  • Mesh aan de binnenkant van de mouwen
  • Platgebreide boorden
  • Geweven Ajax Amsterdam embleem

Wil je net als de spelers van Ajax in dit tenue schitteren? Klik direct op de buttons om dit Ajax tenue te kopen. In deze shops kun je het nieuwe Ajax uitshirt 2022-2023 ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Klik direct op de buttons om dit voetbalshirt te bestellen. Directe levering gegarandeerd! 

Koop deze producten