Koop hier het nieuwste adidas Ajax 3e voetbalshirt 2022-2023 voor kinderen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het voetbalshirt is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. In dit voetbalshirt spelen de Amsterdammers de uitwedstrijden in de Champions League of in Europa gedurende 2022-2023. 

Het design van het tenue is tot stand gekomen in samenwerking met het Amsterdamse modemerk Daily Paper. Het Ajax 3e voetbalshirt 2022-2023 is overwegend goud en bevat een all-over print. Dit betreft een print van iconische straatjes en voetbalpleintjes in de stad Amsterdam, waar talenten voor het eerst voetbal onder de knie krijgen en hun talent ontwikkelen. Het voetbalshirt bevat verder een brede zwarte band over het midden van het tenue, geflankeerd door het twee dunnere rode banen. Deze banen zijn geheel in stijl van het design van de Amsterdamse vlag en het design is natuurlijk afgeleid van het Ajax thuisshirt. Het voetbalshirt bevat een witte ronde hals en ook de adidas strepen op de schouders zijn wit. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het logo van Ajax. Dit betreft een witte badge met zwarte lijnen. De drie sterren boven het Ajax logo zijn ook wit en verwijzen naar de 36 landskampioenschappen. Onder het Ajax logo is het logo van Daily Paper geborduurd. Het logo van ZIGGO prijkt op het midden van het tenue. In de nek op de achterzijde van het tenue prijk een gemoderniseerd stadswapen van Amsterdam. Dit logo is geheel in stijl van de kleuren van het logo van Daily Paper en bevat ook de namen van het merk en de club. In het logo staat ook de tekst: ''Mokum - 1275 – Damsko.'' Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Normale pasvorm
  • Geribbelde ronde hals
  • Interlock, 100% gerecycled polyester
  • Vochtabsorberend AEROREADY
  • Mesh in de oksels
  • Geborduurde Ajax Amsterdam badge
  • Opgestreken Ajax Amsterdam badge achterop onder de kraag
  • Rechte zoom
  • Artikelkleur: Savanna / White
  • Artikelcode: HG1394

Klik op de buttons om het Ajax 3e shirt 2022-2023 te kopen voor kinderen of volwassenen. In deze shops kan je dit Ajax voetbalshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Bovendien kun je dit tenue laten bedrukken met de officiële en originele Champions League of Eredivisie badge. 

Koop deze producten