Ajax Champions League voetbalshirt 2021-2022 - Kinderen

Koop hier het nieuwste Ajax 3e shirt 2021-2022 voor kinderen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het voetbalshirt is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. In dit voetbalshirt spelen de Amsterdammers de uitwedstrijden in de Champions League of in Europa gedurende 2020-2021.

Het Ajax 3e shirt 2021-2022 is een eerbetoon aan het lijflied van de supporters van de Amsterdamse club: Three Little Birds van Bob Marley. Het voetbalshirt is zwart en bevat dit jaar een zogenaamde adidas EQT hals. Dit is een combinatie tussen een v-hals en opstaande kraag. Het tenue bevat verschillende details in de zogenaamde Rastafari kleuren. Dit zijn de kleuren van de Jamaicaanse vlag, het geboorteland van Bob Marley. De adidas strepen op de schouders zijn een combinatie van groen, geel en rood en deze kleuren komen ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. In de nek op de achterzijde van het tenue is een speciaal detail in de kleuren van de Jamaicaanse vlag verwerkt. Hier prijken drie vogeltjes, zitten op de Amsterdamse Andreaskruizen. Alle logo's op het tenue zijn rood. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst bevat de badge van de club. Dit betreft een monochrome badge. Het Ajax logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: zwart/rood. De drie sterren boven het logo verwijzen naar de 35 kampioenschappen. Op het midden van het voetbalshirt prijkt het logo van ZIGGO. Zoals alle adidas tenues zijn ook deze tenues weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Dit voetbalshirt heeft een normale pasvorm. 

Klik op de buttons om het Ajax 3e shirt 2021-2022 te kopen voor kinderen of volwassenen. In deze shops kan je dit Ajax voetbalshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Bovendien kun je dit tenue laten bedrukken met de officiële en originele Champions League of Eredivisie badge.