SKU: H58243

Koop hier het nieuwste adidas Ajax thuisshirt 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. Dit Ajax voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. In dit tenue spelen de Amsterdammers de Eredivisie, KNVB Beker en Europese thuiswedstrijden gedurende 2021-2022 in de Johan Cruyff Arena in Amsterdam. 

Het AFC Ajax thuisshirt 2022-2023 heeft het gebruikelijke design. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de brede, rode, verticale band over het midden van het tenue. Het witte gedeelte is uitgerust met een design van dunne pinstripes. Het Ajax thuistenue is dit jaar ook voorzien van gouden details. Het voetbalshirt bevat een V-hals met een witte band, geflankeerd door twee dunne, gouden lijnen. Ook de omranding van de Ajax badge en de drie kampioenssterren boven het logo zijn goud. De badge van Ajax op het tenue betreft weer het moderne logo. Dit is het logo dat de Amsterdammers sinds 1991 hebben. De sterren boven het logo verwijzen naar de 36 kampioenschappen van de Amsterdamse club. Op de linkerborst prijkt het adidas logo in het wit en op het midden van het voetbalshirt staat hoofdsponsor ZIGGO. Dit logo is wit met een gouden omranding. De adidas strepen staan dit jaar op de schouders en zijn rood. Op de linkermouw prijkt het logo van Curacao. De rechter onderkant van het tenue bevat een wit label, waarin de drie Amsterdamse Andreaskruizen zijn verwerkt. Het Ajax tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht! 

  • Normale pasvorm
  • Platgebreide V-hals
  • Dubbelgebreid, 100% gerecycled polyester
  • Vochtabsorberend AEROREADY
  • Mesh aan de binnenkant van de mouwen
  • Platgebreide boorden
  • Geweven Ajax Amsterdam embleem
  • Artikelkleur: Bold Red
  • Artikelcode: H58243

Wil jij net als Tadic, Blind, Bergwijn, Wijndal, Antony, Kudus, Alvarez, Timber, Brobbey, Berghuis en andere sterren in dit voetbalshirt schitteren? Klik dan op de buttons om dit Ajax voetbalshirt te kopen! Hier kan je het shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële AJAX BEDRUKKING gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen!

Koop deze producten