9 mei 2019

Officiële bedrukking Ajax thuisshirt 2019-2020

Vandaag is ook de officiële bedrukking voor het nieuwe Ajax thuisshirt van 2019-2020 officieel gelanceerd door de Amsterdammers. Dit betreft de bedrukking van de namen en nummers van de spelers op de achterkant van de tenues. Zoals het voetbalshirt ieder jaar van design verandert, geldt dat ook voor de officiële Ajax bedrukking. Ieder jaar is de bedrukking van de club van trainer Erik ten Hag verbonden aan een speciaal thema. Het nieuwe voetbalshirt van de Amsterdammers is dit seizoen een ode aan de stad Amsterdam en ook de officiële Ajax bedrukking voor komend seizoen is een ode aan de stad. Check!

Officiële Ajax bedrukking 2019-20: een ode aan Amsterdam

Ajax heeft weer een speels lettertype gebruikt voor de bedrukking van het nieuwe voetbalshirt. Het font is vrijwel hetzelfde als de bedrukking van vorig seizoen. De bedrukking is overwegend wit met een zwarte en rode omlijning. Dit zijn de kleuren van de stad Amsterdam. De namen staan ook komend seizoen weer boven de rugnummers van Ajax. Aan de onderkant van de officiële rugnummers van Ajax is het Ajax logo verwerkt. Het logo is uitgerust met drie sterren, verwijzend naar de kampioenschappen van de club. Opvallend dit jaar is dat het logo van de Amsterdammers zowel op het voetbalshirt als in de officiële bedrukking zwart is. Dit is een ode aan de voetbalshirts van de jaren '90. Ook toen had de club uit de hoofdstad een zwart logo op het tenue. In de namen van de spelers staat dit logo niet.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de officiële Ajax bedrukking voor 2019-2020, welke vanaf nu door sterren als De Ligt, Tadic, Neres, Tagliafico, Huntelaar, Blind en andere sterren worden gedragen op de nieuwe voetbalshirts. Het nieuwe Ajax uitshirt heeft (waarschijnlijk) dezelfde bedrukking, maar dan een andere kleurencombinatie.

Ajax voetbalshirt 2019-2020 met eigen naam en nummer kopen

Wil je een Ajax voetbalshirt met naam en nummer van één van de spelers bestellen of laten bedrukken met een eigen naam en nummer? Dat kan alleen in de onderstaande SHOP! Hier wordt namelijk exclusief de officiële bedrukking gebruikt. De prijs van het bedrukken van het shirt is € 19,95 extra. Deze prijs komt bovenop de prijs van het Ajax shirt. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 89,95 en voor kinderen is het shirt € 69,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Ajax shirt met bedrukking exclusief in deze officiële SHOP