Dit is het Ajax trainingsshirt 2024-2025

De spelers van Ajax dragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het seizoen 2024-2025 weer een gloednieuw trainingsshirt! Eerder zagen we al dat het trainingspak dezelfde kleurencombinatie heeft als het nieuwe uitshirt en hetzelfde geldt voor het trainingsshirt! Het trainingsshirt van de Amsterdammers heeft ook het standaard adidas TIRO24 template. Dit template gebruikt adidas dit seizoen voor alle trainingskleding!

Het Ajax trainingsshirt 2024-2025 is fel geel met grijs/blauwe accenten. Alle kenmerken van het adidas TIRO24 template zijn namelijk grijs/blauw. De zijkanten van het trainingsshirt zijn uitgerust met een grijs/blauw vlak. Dit gedeelte bevat ook een golf met een graphic print van geometrische vormen, welke kenmerkend is voor het standaard adidas template van dit seizoen. Rondom de ronde hals bevindt zich ook een grijs/blauw vlak en dit is ook de kleur van de kleine adidas trademark strepen op de schouders. De logo's van adidas (rechterborst) en Ajax (linkerborst) zijn ook grijs/blauw. Het clublogo betreft dus een monochroom logo. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingsshirt, in dit geval grijs/blauw met gele lijnen. Ook de sterren boven het logo zijn grijs/blauw. Het trainingsbroekje van het trainingstenue heeft ook deze kleur en bevat ook de kenmerken van het adidas TIRO24 template. De bovenkant bevat dezelfde golf als op het trainingsshirt. Deze loopt namelijk door vanaf het trainingsshirt. De adidas trademark strepen op het trainingsbroekje zijn geel, evenals het adidas logo op de linkerpijp. Het Ajax logo is grijs/blauw met gele lijnen en een gele omranding. Bovendien is het trainingsbroekje uitgerust met twee zakken met ritsjes.

De technische staf van de Amsterdamse voetbalclub draagt een ander trainingsshirt. Dit trainingsshirt heeft ook alle kenmerken van het adidas TIRO24 template, maar is overwegend groen. 

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Dit systeem is zowel in het trainingsshirt als in het trainingsbroekje verwerkt.
  • Pasvorm: Normaal

Het Ajax trainingstenue 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het trainingsshirt € 54,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 49,95. De trainingsbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 39,95! 

Dit is het Ajax trainingsshirt 2024-2025
Dit is het Ajax trainingsshirt 2024-2025
Dit is het Ajax trainingsshirt 2024-2025
Dit is het Ajax trainingsshirt 2024-2025