SKU: HG1393

Koop hier het nieuwste adidas X Daily Paper Ajax 3e voetbalshirt 2022-2023 voor kinderen of volwassenen. Dit Ajax voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. In dit voetbalshirt spelen de Amsterdammers vooral uitwedstrijden in de Champions League of in Europa gedurende 2022-2023. Dit tenue wordt bovendien in een aantal uitwedstrijden in de Eredivisie en KNVB Beker gedragen. 

Het design van het tenue is tot stand gekomen in samenwerking met het Amsterdamse modemerk Daily Paper. Het Ajax 3e voetbalshirt 2022-2023 is overwegend goud en bevat een all-over print. Dit betreft een print van iconische straatjes en voetbalpleintjes in de stad Amsterdam, waar talenten voor het eerst voetbal onder de knie krijgen en hun talent ontwikkelen. Het voetbalshirt bevat verder een brede zwarte band over het midden van het tenue, geflankeerd door het twee dunnere rode banen. Deze banen zijn geheel in stijl van het design van de Amsterdamse vlag en het design is natuurlijk afgeleid van het Ajax thuisshirt. Het voetbalshirt bevat een witte ronde hals en ook de adidas strepen op de schouders zijn wit. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het logo van Ajax. Dit betreft een witte badge met zwarte lijnen. De drie sterren boven het Ajax logo zijn ook wit en verwijzen naar de 36 landskampioenschappen. Onder het Ajax logo is het logo van Daily Paper geborduurd. Het logo van ZIGGO prijkt op het midden van het tenue. In de nek op de achterzijde van het tenue prijk een gemoderniseerd stadswapen van Amsterdam. Dit logo is geheel in stijl van de kleuren van het logo van Daily Paper en bevat ook de namen van het merk en de club. In het logo staat ook de tekst: ''Mokum - 1275 – Damsko.'' Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Klik op de buttons om het Ajax 3e voetbalshirt 2022-2023 te kopen voor KIDS of volwassenen. In deze shops kan je het nieuwe Ajax shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. 

Koop deze producten