Koop hier het nieuwste adidas Ajax thuisshirt 2022-2023 voor kinderen. Hier koop je zowel het nieuwe Ajax thuisshirt als uitshirt van 2022-2023 voor kinderen! Het Ajax voetbalshirt voor KIDS kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en XS. De shirts voor kinderen zijn namelijk beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Bovendien kan je deze shirts kopen in tenuevorm voor baby's en peuters. In deze tenues spelen de Amsterdammers de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende dit seizoen in de Johan Cruyff Arena. 

Het AFC Ajax thuisshirt 2022-2023 heeft het gebruikelijke design. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de brede, rode, verticale band over het midden van het tenue. Het witte gedeelte is uitgerust met een design van dunne pinstripes. Het Ajax thuistenue is dit jaar ook voorzien van gouden details. Het voetbalshirt bevat een V-hals met een witte band, geflankeerd door twee dunne, gouden lijnen. Ook de omranding van de Ajax badge en de drie kampioenssterren boven het logo zijn goud. De badge van Ajax op het tenue betreft weer het moderne logo. Dit is het logo dat de Amsterdammers sinds 1991 hebben. De sterren boven het logo verwijzen naar de 36 kampioenschappen van de Amsterdamse club. Op de linkerborst prijkt het adidas logo in het wit en op het midden van het voetbalshirt staat hoofdsponsor ZIGGO. Dit logo is wit met een gouden omranding. De adidas strepen staan dit jaar op de schouders en zijn rood. Op de linkermouw prijkt het logo van Curacao. Verder bevat het voetbalshirt aan de onderkant een wit label met daarin de drie Amsterdamse Andreaskruizen. Het Ajax tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht! 

  • Normale pasvorm
  • Geribbelde V-hals
  • Dubbelgebreid, 100% gerecycled polyester
  • Vochtabsorberend AEROREADY
  • Mesh in de oksels
  • Geribbelde boorden
  • Geweven Ajax Amsterdam embleem
  • Artikelkleur: Bold Red
  • Artikelcode: H58236

Wil jij net als Antony, Haller, Timber, Tadic, Alvarez, Brobbey, Bergwijn, Wijndal, Berghuis,  Blind, Taylor, Klaassen, Kudus en andere sterren in dit voetbalshirt schitteren? Klik dan op de buttons om deze te kopen! Hier kan je het Ajax voetbalshirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële AJAX BEDRUKKING gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen!

Koop deze producten