Ajax uit shirt 2019-2020

Bestel hier direct en snel het nieuwste Ajax uitshirt voor 2019-2020 voor kinderen en volwassenen. In dit voetbalshirt spelen de Amsterdammers de uitwedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en Europa gedurende 2019-2020. Dit shirt kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Voor volwassenen is het tenue beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL! 

Het Ajax voetbalshirt voor 2019-2020 is dit jaar groen en geïnspireerd door het STRIPES19 template van adidas. het shirt wordt namelijk gekenmerkt door de verticale groene banen. In de helft van deze banen zijn diagonale strepen verwerkt. Daarbij wisselen dikkere en dunnere strepen zich af. Het nieuwe uittenue van de Amsterdammers is uitgerust met een EQT v-collar. Daarnaast bevat het tenue oranje accenten. De oranje accenten zijn te vinden in de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen. Ook alle logo's op het nieuwste uittenue van Ajax zijn oranje. Op de borst prijken de logo's van Ajax en adidas. Boven het logo staan drie sterren. Deze sterren verwijzen naar de 34 kampioenschappen van de club. Op het midden van het tenue prijkt sponsor ZIGGO. Ook de drie Amsterdamse Andreaskruizen zijn weer in het tenue verwerkt. Deze bevinden zich aan de onderkant van het teneu.

Het shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Wil je net als sterren als Blind, Tadic, De Ligt, Ziyech, Dolberg, Marin, Pierie, Van de Beek, Tagliafico, Veltman en andere sterspelers in dit tenue schitteren? Klik direct op de buttons om dit Ajax tenue te kopen. In deze shops kun je het nieuwe uitshirt van de Amsterdammers ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Klik direct op de buttons om dit voetbalshirt te bestellen. Directe levering gegarandeerd!