Ajax uit shirt 2018-2019

Koop hier het nieuwste Ajax voetbalshirt 2017-2018 voor kinderen of volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. In dit voetbalshirt spelen de Amsterdammers de uitwedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en in Europa gedurende 2018-2019

Het uitshirt van Ajax is dit jaar overwegend zwart en wordt gekenmerkt door het gouden vlak over de boverkant van het shirt. Dit vlak is zowel zichtbaar op de voorkant als op de achterkant van het shirt. Onder het gouden vlak bevindt zich een witte strip. Het Ajax shirt is dit jaar ook uitgerust met een v-hals. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten gouden adidas strepen.  Op de borst staan de logo's van Ajax en Adidas. Boven het logo van de Amsterdammers staan drie sterren, welke verwijzen naar de gewonnen Eredivisie kampioenschappen (meer dan 30). Het logo van hoofdsponsor ZIGGO versiert het midden van het shirt. De achterkant van het shirt bevat de drie Andreaskruizen uit het logo van Amsterdam. Zoals alle adidas tenues zijn ook deze tenues weer uitgerust met de adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Klik op de buttons om het Ajax shirt te kopen voor KIDS of volwassenen. In deze shops kan je het nieuwe Ajax shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. 

Check ook ons blog over het nieuwe Ajax uitshirt voor 2018-2019.