Koop hier het adidas Ajax trainingspak 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. Dit trainingspak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. Dit adidas Ajax trainingspak dragen de spelers van Ajax tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende 2022-2023. 

Het adidas Ajax trainingspak 2022-2023 bestaat dit jaar uit een training sweater en een trainingsbroek. De Ajax training sweater 2022-2023 is dit jaar donker rood (TEAM VICTORY RED) en bevat zowel donkerblauwe als gouden accenten. De adidas strepen op de schouders zijn donkerblauw en hetzelfde geldt voor een vlak op de zijkanten van de AFC Ajax training sweater. Dit vlak is donkerblauw en bevat een all-over print van geometrische vormen. Dit vlak bevat bovendien en diagonale, gouden lijn. Ook alle logo's op de Ajax training sweater 2022-2023 zijn goud. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst bevat de badge van de club.  De hoge hals van deze training top is een geribbelde hals. De mouwen betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen en schouders vallen. De mouwen zijn aan de onderzijde uitgerust met duimgaten, voor de perfecte pasvorm. De achterkant van de Ajax training sweater is iets langer, voor extra bescherming. 

De Ajax trainingsbroek 2022-2023 is donkerblauw en bevat zowel gouden als rode details. De adidas strepen lopen van de knieën naar de onderzijde van de trainingsbroek en zijn rood. Bovendien bevat de trainingsbroek een diagonale gouden band ter hoogte van het midden. Dit is kenmerkend voor het adidas Condivo 22 template. De logo's van adidas en Ajax op de trainingsbroek zijn ook goud. Hetzelfde geldt voor de drie kampioenssterren boven het logo. De sterren verwijzen naar de 35 kampioenschappen van de Amsterdammers.   Verder is de trainingsbroek uitgerust met twee zakken.  Deze trainingsbroek valt strak om de benen en bestaat voor 100% uit polyester. De onderkant van de broek bevat enkelritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De adidas trainingsbroeken hebben dit jaar ook weer de bekende toelopende fit. Dit betekent dat de broek met name strak om de kuiten en enkels valt. Het Ajax trainingspak 2022-2023 is uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om dit officiële Ajax trainingspak 2022-2023 te bestellen! 

Koop deze producten