Ajax trainingspak 2019-2020 - Zwart/Groen/Oranje

Koop hier het nieuwste Ajax trainingspak voor 2019-2020 voor kinderen en volwassenen. Dit trainingspak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. Dit zogenaamde PES trainingspak draagt Ajax tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende 2019-2020.

Het pak bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. De trainingsjack is overwegend zwart en bevat groene (TECH GREEN) adidas strepen over de schouders en mouwen. Ook over de borst en rondom de schouders bevindt zich een groene band. Op de borst prijken de logo's van adidas en de club in het fel oranje. Boven het logo van Ajax staan drie sterren die verwijzen naar de 34 kampioenschappen van de club. . Verder is het jack uitgerust met twee zakken en bevat het jack een hoge kraag met groene band.

De trainingsbroek is zwart en bevat ook groene strepen van adidas. Bovendien is de trainingsbroek aan de zijkanten uitgerust met twee zakken met een rits. De onderkant van de trainingsbroek van de Amsterdammers bevat enkelritsen. Hiermee kan je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit doen. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. Wil jij net als sterren als de Ligt, Veltman, De Jong, Ziyech, Magallan, Tadic, Blind, Neres, van de Beek en andere sterren in dit trainingspak schitteren? Klik op de buttons om dit pak voor kinderen en volwassenen te kopen! De trainingspakken bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.  Check ook nog meer informatie over het Ajax trainingspak voor 2019-2020.