Ajax trainingspak 2019-2020 - Grijs

Koop hier het grijze Ajax trainingspak voor 2019-2020 voor kinderen en volwassenen. Dit trainingspak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. Dit zogenaamde trainingspak draagt Ajax tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende 2019-2020.

Het pak bestaat uit een training top en een trainingsbroek. De trainingstrui is geheel grijs en bevat een hoge hals. Verder wordt de trainingstrui gekenmerkt door de twee diagonale banen aan de zijkanten van de trui.  Op de borst prijken de logo's van adidas en de club in het wit. Boven het logo van Ajax staan drie sterren die verwijzen naar de 34 kampioenschappen van de club. De mouwen van deze trainingstrui bevatten aan de onderkant duimgaten. Hierdoor valt de trainingstrui nog strakker om het lichaam. Dit wordt bovendien bewerkstelligd door de raglanmouwen. 

De trainingsbroek is grijs en bevat ook strepen van adidas. Bovendien is de trainingsbroek aan de zijkanten uitgerust met twee zakken met een rits. De onderkant van de trainingsbroek van de Amsterdammers bevat enkelritsen. Hiermee kan je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit doen. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. Wil jij net als sterren als de Ligt, Veltman, De Jong, Ziyech, Tadic, Blind, Neres, van de Beek en andere sterren in dit trainingspak schitteren? Klik op de buttons om dit pak voor kinderen en volwassenen te kopen! De trainingspakken bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.  Check ook nog meer informatie over het Ajax trainingspak voor 2019-2020.