Bestel hier direct en snel het rode adidas Ajax trainingsjack 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. Dit trainingsjack is onderdeel van het rode Ajax trainingspak 2021-2022. Dit pak wordt door de spelers van Ajax gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese thuiswedstrijden in 2021-2022.

Het adidas Ajax trainingsjack 2021-2022 is dit jaar geheel rood en heeft alle kenmerken van het adidas TIRO 21 template. De adidas strepen lopen over de gehele lengte van de mouwen. Deze zijn aan de bovenkant wit en lopen naar de onderkant over in een combinatie van rood en wit. Verder is het trainingsjack uitgerust met een hoge hals en een doorlopende rits. De achterkant van de hals is wit en ook de zijkanten van het trainingsjack bevat een witte taping. Ook de logo's van Ajax en adidas op de borst zijn wit. Boven het Ajax logo staan drie sterren, welke verwijzen naar de 35 kampioenschappen. Het Ajax trainingsjack is bovendien uitgerust met twee zakken met een rits. De onderkant van de achterkant van het jack is voorzien van een witte band. Het Ajax trainingsjack bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Klik direct op de buttons om het adidas Ajax trainingsjack voor volwassenen en kinderen te bestellen. Het jack is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. 

Koop deze producten