Ajax thuis shirt 2020-2021

Koop hier het nieuwste Ajax thuisshirt 2020-2021 oor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. In dit shirt spelen de Amsterdammers de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende 2020-2021 in de Johan Cruyff Arena in Amsterdam. 

Het Ajax thuisshirt 2020-2021 heeft dit seizoen het traditionele design. Het tenue wordt gekenmerkt door de brede rode band over het midden van het tenue en verder is het voetbalshirt van Ajax wit. De drie strepen van adidas staan in het rood op de zijkanten van het tenue en ook de v-hals van het voetbalshirt is rood. Dit betreft een zogenaamde adidas EQT collar. Deze combinatie van een v-hals en opstaande kraag is geïnspireerd door de v-hals die adidas veelal gebruikte voor de voetbalshirts in de jaren '90. Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het wit en de andere borst bevat het logo van de Amsterdammers. Dit betreft een rode badge met daarin in het wit het Ajax logo. Boven het logo van Ajax staan drie kampioenssterren, welke verwijzen naar de 34 kampioenschappen van de Amsterdammers. Op het midden van het voetbalshirt staat sponsor ZIGGO en de linkermouw bevat het logo van Curacao Tourist Board. Verder heeft adidas een speciaal detail aan de onderkant van het tenue verwerkt. Hier prijken de drie Amsterdamse Andreaskruizen. Het tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht! 

Wil jij net als Tadic, Blind, Martinez, Huntelaar, Antony, Kudus, Van de Beek, Neres, Alvarez, Schuurs en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de button hieronder om deze te kopen! Hier kan je het shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële AJAX BEDRUKKING gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen!