Ajax thuis shirt 2019-2020

Koop hier het nieuwste Ajax thuisshirt voor 2019-2020 voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. In dit shirt spelen de Amsterdammers de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende 2019-2020 in de Johan Cruyff Arena in Amsterdam. 

Het nieuwe shirt van Ajax is dit seizoen een ode aan Amsterdam. Het Ajax voetbalshirt heeft het traditionele design en bevat de brede rode baan over het shirt. Verder is het shirt wit en uitgerust met een ronde hals. De achterkant van de hals bevat een zwarte strip en aan de bovenkant prijken de drie Andreaskruizen in het wit. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen van het tenue is zwart/rood. Deze kleuren verwijzen naar de kleuren van de Amsterdamse vlag.  De drie strepen van adidas staan dit jaar in het rood op de zijkanten van het voetbalshirt. Op de borst prijken de logo's van Ajax en kledingsponsor Adidas. Het logo van Ajax op het shirt is zwart op een witte achtergrond. Dit is een ode aan de voetbalshirts van de jaren '90. Boven het logo van Ajax staan drie sterren in het rood, welke verwijzen naar de meer dan 30 (33) behaalde Eredivisie kampioenschappen van de club. Hoofdsponsor ZIGGO versiert het midden van het shirt. De Ajax tenues zijn ook dit jaar weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Wil jij net als Tadic, Blind, Tagliafico, Van de Beek, Huntelaar, Veltman, Ziyech, Neres, Dolberg en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de button hieronder om deze te kopen! Hier kan je het shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële AJAX BEDRUKKING gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen!